Psal mi na icq toto:
Kód: Vybrat vše
Vsetko bezalo v pohode, klud parada, pocitac fici na 100%... klasika. Nainstaloval som Ghost Recon Advanced Warfighter. Spustil som, stale vsetko ok. Kukol som do Video Options, prehodil som to z 800x600 na 1440x900. dal som apply, stale v pohode. par sekund na to sa zasekla hudba a obraz nejak divne zmenil farbu. Vies ake je to menu v Ghost Recone take zelene, tak sa zmenilo na fialove. No zamrznutie kompu - nic nove pod slnkom. Resetol som komp. A pri loadingu Visty som si vsimol, ze na obrazovke blikaju take divne biele tenke pasiky. proste tak nahodne to blikalo. Potom zrazu tie pasiky blikli znova (tak asi 10 pokope) a potom obraz zhasol, procesor chvilku makal a potom dokoncil a bol ticho. PC ide, ale obraz ziaden.
Kedze som sa nemohol dostat do safe modu (kedze mi Vista vyhadzovala Error ze nemam spravne podpisane drivery) tak som sa rozhodol, ze urobim reinstall Visty. Urobil som, instalacia prebehla v pohode, sformatoval som disky. Po instalacii a prvom loadingu (zase sa na obrazovke zjavili tie artefakty) normalne nabehla Vista. Nahodil som drivery na grafiku, chcelo to restart. Restartoval som a znova to iste - loading, cierna obrazovka. Tentokrat uz som sa dostal do safe modu, vyhodil tie drajvre, resetol a Vista funguje. Ale akonahle nainstalujem nieco ine ako "Standart VGA Monitor" alebo jak sa ta hovadina vola, Vista sa nenabootuje...
Predtym nez mi to prvykrat spadlo som nerobil ziaden upgrade na graficke drivery, ani som nerobil Windows Update ani nic podobne.
A ako hovorim, skusal som vytahovanie baterky, rozne drajvry od Nvidie aj specializovane do notebookov, skusal som directX a reinstall Visty. nic nepomaha.