Karta leadtek winfast 2000 expert analog
- Mikuke
- Nováček
-
Karta leadtek winfast 2000 expert analog
Zdravím Všechny, mám takový decentní problém s touto kartou, který spočívá v tom, že mi po připojení koaxu do televizního rozvodu po čase začne vlnit obraz na monitoru. Po vytržení kabelu ze zdi vlnění přestane. Ocením každou radu či úvahu, díky.
- x-error
- Nováček
Re: Karta leadtek winfast 2000 expert analog
Zdravím - setkal jsem se s podobným problémem. Je nezávislý na kartě, ale jde o šum z rozvodu (můžeš si to otestovat třeba tak, že se začne obraz vlnit i když se tím kabelem pouze dotkneš CASE - bude se vlnit méně, ale také). Jednou možností je zvýšení frekvence monitoru/lcd - na co nejvyšší povolenou. Ale vyřeší se to tím jen částečně. Kdysi jsem našel nějaké impedanční oddělovače, které snad měli ten šum odfiltrovat, ale nikdy jsem se nedokopal k jejich realizaci - teď už sleduju digitál (měl jsem kombo) na prutovou anténu a problém je pryč. Ty oddělovače jsem našel někde na TVfreak.cz
Kdyby jsi přišel na řešení, tak se s ním určitě poděl - hádám, že tenhle problém má daleko více lidí, jen o něm moc nemluví.
Kdyby jsi přišel na řešení, tak se s ním určitě poděl - hádám, že tenhle problém má daleko více lidí, jen o něm moc nemluví.
- JirkaH
- Mírně pokročilý
Re: Karta leadtek winfast 2000 expert analog
Zkus sehnat a použít toto www.elektrosat.cz/novy/shop.php?categor ... serazeni=2 , tím dojde ke galvanickému oddělení a rušení by mělo zmizet