poradte aky LCD monitor...
Moderátor: maXXmilian
- sharky81
- Začátečník

-
poradte aky LCD monitor...
nemam vybranu znacku pravdepodobne naj su asi LG
cena do tych 10 000
nech to chrani oci co najvysie dobra pozeratelnost na filmy a hry
neham si poradit lebo doterza som mav vzdy CRT za kazdy nazor a radu vopred vdaka
cena do tych 10 000
nech to chrani oci co najvysie dobra pozeratelnost na filmy a hry
neham si poradit lebo doterza som mav vzdy CRT za kazdy nazor a radu vopred vdaka
- beardie
- Středně pokročilý

- sharky81
- Začátečník

-
Re: poradte aky LCD monitor...
ouu sorry to som zabudol ted mam 17 myslim ze postaci premna ta 19
- zombux
- Odborník PCT

19" za 10tis? kde žiješ
za 10 seženeš parádní 24" - hraješ profesionálně, nebo aspoň rychlé akční hry? pokud ne, dala by se koupit nějaká xVA obrazovka, pokud nutně potřebuješ rychlou odezvu, bude to chtít TN - ovšem tam zase budeš moct koupit hodně nabušenej model.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- sharky81
- Začátečník

-
ja som tu cenu nadhodil pretoze chcem aby to chranilo oci maximalne prve je zdravie potom hladim na to aby to pri filmoch vyzeralo realne cize HD ako normalke a v hrach aby to nevyzealo ako retro tv a myslim ze postaci 19 palcovy ked damzato 5000 alebo 6000 a budem spokojny budem rad preto hcem radu od vas kto sa v tom vyzna
niesom profi hrac hravam prevazne sporty a strategie ... a akcne ako crysis call of duty 4....
niesom profi hrac hravam prevazne sporty a strategie ... a akcne ako crysis call of duty 4....
- Holda
- Středně pokročilý

Nechci vám tu do toho rejpat, ale důležitá témata pro výběr monitorů jednotlivých úhlopříček tu už jsou a stejně tak FAQ od Jaspera, kde je uvedeno prakticky všechno potřebné. Co s tím, nechám na místních modech, nebudu se vám cpát do vaší sekce.
.
- sharky81
- Začátečník

-
Holda píše:Nechci vám tu do toho rejpat, ale důležitá témata pro výběr monitorů jednotlivých úhlopříček tu už jsou a stejně tak FAQ od Jaspera, kde je uvedeno prakticky všechno potřebné. Co s tím, nechám na místních modech, nebudu se vám cpát do vaší sekce.
ja som si to cital ale prevazne obsah bol neaktualny mame uz iny rok a ine ceny a novve moznosti preto som zalozil novu cital som toto vsetko ale mna zaujmaaj nazor ludi co by mi doporucili
- zombux
- Odborník PCT

všechny LCD "chrání oči" stejně, v tom nehledej problém.sharky81 píše:ja som tu cenu nadhodil pretoze chcem aby to chranilo oci maximalne prve je zdravie
ignorelist: kremrole a dezoláti
- sharky81
- Začátečník

-
takze o zdravie je postarane
len naj by bolo za zacat bavit o daakom type napr co mate vy a co vam na vasi chyba ?
len naj by bolo za zacat bavit o daakom type napr co mate vy a co vam na vasi chyba ?
- beardie
- Středně pokročilý

ako prvu vec si vyber uhlopriecku a potom sa spytaj v danom drede, tam ti poradime 
¿ʇı ʇ,usı 'ƃuıʎouuɐ ʎʇʇǝɹd sı uʍop ǝpısdn ƃuıpɐǝɹ