Zdroj Seasonic SS-500ET 80+ pridavne

Problémy, rady a vše ostatní k PC zdrojům, UPS, napájení a voltážím, wattmetrům i počítání spotřeby.
Odpovědět
teodor
Nováček
Nováček

Zdroj Seasonic SS-500ET 80+ pridavne

Příspěvek od teodor »

Dobry den,

Potreboval by som poradit s mojim novym zdrojom Seasonic SS-500ET 80+ ktory pouzivam na PC zostave E4600, Nvidia 6800gts pasiv, 1x SATA HDD, 1x CDROM. Problem je v tom ze PC v tejto konfiguracii aspon z mojho pohladu nefunguje. Ventilatory sa tocia, ale monitor je bez signalu, nesvieti ani led na klavesnici. Zdroj resp. cele PC sa mi podarilo sfunkcnit az po vymene grafickej karty a ZAPOJENI pridavneho napajania ku grafike. Samozrejme zvysna konfiguracia je plne funkcna odskusana na inych zdrojoch.

Takze co som doposial odsledoval - ak nemam zapojeny 6pin konektor na pridavne napajanie grafiky tak PC nejde.
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Zdroj Seasonic SS-500ET 80+ pridavne

Příspěvek od Holda »

Tak to je samozřejmé, že nejede. Pokud sis četl manuál od grafiky, tak zjistíš, že je to tam určitě napsané.
Pokud PC nenajede s grafikou bez přídavného napajení, je zde otázka, zda je funkční ta grafika.
.
teodor
Nováček
Nováček

Příspěvek od teodor »

Asi sme sa nepochopili, vlastnim grafiku ktora ma pasivne chladenie a teda nepotrebuje pridavne napajanie. To spominam len preto ze s grafikou ktora ho vyzadovala bolo PC funkcne..
Holda
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Holda »

No asi jsem napsal špatně tu druhou větu, myslel jsem to tak, že když PC najede s tou grafikou, co má přídavné napájení, ale s tou, co ho nevyžaduje nenaběhne, tak bych spíš hledal chybu v té grafice
.
teodor
Nováček
Nováček

Příspěvek od teodor »

a prave tam je problem ze grafika aj ostatne komponenty su funkcne - odskusane na predchadzajucom zdroji pripadne inych pozicanych..
Odpovědět

Zpět na „Počítačové a záložní zdroje“