RollerCoaster Tycoon 2

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
SpeedyGT
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

RollerCoaster Tycoon 2

Příspěvek od SpeedyGT »

To teda zírám, že tady není thread o RCT2 :) . Nějak jsem neměl co hrát tak jsem opět vytáhl tuto pecku, no masakr jak jinak :lol: . Kdy jste tuhle hru naposledy pařili? Co se Vám na ní líbí? Máte nějaký screenshot? :)

Prozatimní výsledek 2-denního snažení :)

Obrázek
(Raději to hraju na nižší rozlišení abych na to aspon trochu viděl)
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: RollerCoaster Tycoon 2

Příspěvek od Mr. Dirk »

Asi 6 dní zpátky sem to nainstaloval po dlouhé době a druhý den odpoledne sem neměl co dělat, protože všechny kola sem prošel. :oops:
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Chtěl jsem si zahrát první díl, ale bohužel nefunguje nahrávání savu, takže bych vždy jedno kolo musel udělat naraz, což mě štve...
rico999
Nováček
Nováček

Příspěvek od rico999 »

Still.Lord píše:Chtěl jsem si zahrát první díl, ale bohužel nefunguje nahrávání savu, takže bych vždy jedno kolo musel udělat naraz, což mě štve...
da sa to spravit tak ze niekam ulozis save, a potom ten save spustis v programe rct.exe
Still.Lord
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Still.Lord »

Aha! Tak to někdy zkusím.... RCT 2 mi totiž vubec nesedla :x
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“