Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
Mailen
Začátečník
Začátečník

Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven

Příspěvek od Mailen »

Ahoj, mám čestvě Visty a najednou mi to začalo házet chybu "Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven"... blikne černě monitor a pak se zase rozsvítí. Děje se to normálně na pracovní ploše. Mám poslední ovladače Nvidia WHQL 8800GT 175.19. Pod Win. XP nebyl žádný problém. Děkuju za rady.
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven

Příspěvek od NoTHX »

jedná se o VPU recover, který při problému s grafikou resetuje ovladač než aby ten způsobil pád celého systému. V dřívejších dobách byl VPUr dosti paranoidní a zabral mnohem dříve než musel (čti nemusel), dnes už se toto aspoň z mého pohledu zlepšilo. Pokud taktuješ zkus snížit takty, podívej se také na teplotu grafiky, pokud to nebude ani jedním, vyzkoušej jinou verzi ovladačů (předchozí předtím odinstaluj)
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GfLion »

Mám notebook MSI GX600PX

ovladače přeinstalovány, bios flashnutý a stále nic nepomohlo. Jen mi vrtá hlavou že na GK NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB se nedají sehnat ovladače. Ty na stránkách NVIDIE - http://www.nvidia.com/object/geforce_no ... _beta.html nefungují, resp. se uazuje hláška že software NVIDIE nenašel žádný HW pro který by se měly ovladače nainstalovat... Neví někdo co s tím?
GfL
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

Treba tohle
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
GfLion
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od GfLion »

děkuji, opravdu pomohlo.
GfL
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

tak kamarad ma desktop s 9800GT zkousel reinstall OS (vista), x ovladacu, dokonce i vymenil grafiku a porad..
nic taktovaneho nema.
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“