Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Mailen
- Začátečník

-
Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven
Ahoj, mám čestvě Visty a najednou mi to začalo házet chybu "Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven"... blikne černě monitor a pak se zase rozsvítí. Děje se to normálně na pracovní ploše. Mám poslední ovladače Nvidia WHQL 8800GT 175.19. Pod Win. XP nebyl žádný problém. Děkuju za rady.
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Re: Ovladač zobrazení přestal pracovat a byl úspěšně obnoven
jedná se o VPU recover, který při problému s grafikou resetuje ovladač než aby ten způsobil pád celého systému. V dřívejších dobách byl VPUr dosti paranoidní a zabral mnohem dříve než musel (čti nemusel), dnes už se toto aspoň z mého pohledu zlepšilo. Pokud taktuješ zkus snížit takty, podívej se také na teplotu grafiky, pokud to nebude ani jedním, vyzkoušej jinou verzi ovladačů (předchozí předtím odinstaluj)
- GfLion
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Mám notebook MSI GX600PX
ovladače přeinstalovány, bios flashnutý a stále nic nepomohlo. Jen mi vrtá hlavou že na GK NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB se nedají sehnat ovladače. Ty na stránkách NVIDIE - http://www.nvidia.com/object/geforce_no ... _beta.html nefungují, resp. se uazuje hláška že software NVIDIE nenašel žádný HW pro který by se měly ovladače nainstalovat... Neví někdo co s tím?
ovladače přeinstalovány, bios flashnutý a stále nic nepomohlo. Jen mi vrtá hlavou že na GK NVIDIA GeForce 8600M GT 512MB se nedají sehnat ovladače. Ty na stránkách NVIDIE - http://www.nvidia.com/object/geforce_no ... _beta.html nefungují, resp. se uazuje hláška že software NVIDIE nenašel žádný HW pro který by se měly ovladače nainstalovat... Neví někdo co s tím?
GfL
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Treba tohle
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- GfLion
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- rodier
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
tak kamarad ma desktop s 9800GT zkousel reinstall OS (vista), x ovladacu, dokonce i vymenil grafiku a porad..
nic taktovaneho nema.
nic taktovaneho nema.