vista 32b v doméně - problém s hibernací

Operační systémy Windows 98, 2000, XP, 2003, Vista a další.

Moderátor: Loki5567

Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Odpovědět
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

vista 32b v doméně - problém s hibernací

Příspěvek od D00M »

Zdravím.
na služebním PC mám Vistu 32bit Enterprise. A mám problém s hibernací.
když uspím PC a potom ho probudím, nefunguje síťové připojení. ikona síťového připojení je červeně přeškrtnutá, žádná aplikace (WLM, QIP, klient VPN, internetový prohlížeč, klient NAV) se nepřipojí k internetu ani k lokální síti

po restartu je vše v pořádku.
je to docela vopruz pořád vypínat a zapínat komp - hibernace je příjemnější :-)

tušíte, kde by mohla být chyba?
kromě aktualizací jsem už delší dobu na komp nic neinstaloval. a před nějakou dobou mi to uspávání chodilo v pohodě.

PC je součástí domény win2003, na domain controlleru běží ISA 2005. je docela možné, že se něco stalo na serveru, o tom přehled nemám.
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
cruzz
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vista 32b v doméně - problém s hibernací

Příspěvek od cruzz »

Podivej se, zda mas v konfiguraci sitove karty zaskrtnuto/nezaskrtnuto moznost vypinat zarizeni pri necinnosti. Potom bych pripadne zkusil dohledat novejsi ovladace k sitovce a pripadne se podivej sem, ten druhy update KB938194 by mohl resit (Po probuzení počítače z režimu hibernace síťová karta ztratí adresu výchozí brány.)
Don't pray for easy lives; pray to be stronger people. Don't pray for tasks equal to your powers; pray for powers equal to your tasks. Then the doing of your work shall be no miracle, but you shall be a miracle and your destiny is not a matter of chance, it is a matter of choice; it is not a thing to be waited for, it is a thing to be achieved.
D00M
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: vista 32b v doméně - problém s hibernací

Příspěvek od D00M »

aktualizace ovladačů nepomohla, KB938194 nainstalovanou mám
asi budu muset jít za naším technikem
už slyším ty kecy - "tak tu hibernaci nepoužívej a vypínej to jako všichni ostatní"... "to nikdy nefungovalo a fungovat nebude"... "microsoft to nepodporuje" a další moudra :evil:

a nebo nebudu PC přes týden vypínat :razz:
mrtvola: A64 x2 3800+ (Toledo E6) | Arctic Cooling Freezer 64 Pro | Asus A8R-MVP (xPress 1600) | 4x 1GB Kingston DDR-400 | Leadtek GF 8600 GT | Accelero S1 | LG GSA 4163B (pude z domu)
živola: i5 2400 | box | Gigabyte GA-P67-DS3-B3 | 2x Kingston 4GB 1600 | Gigabyte HD 6770 | SpinPoint 250 GB SATA + 500 GB SATA + 1TB SATA + 1,5 TB SATA | Samsung SH222 AB | Samsung T220 | Genius 5050 + 2x 16W repro | Win Seven RTM

Doom bloguje, poslouchá muziku, chová bílého Supa a silničku.
Odpovědět

Zpět na „Operační systémy Microsoft“