Mohl bych nektereho z vas pozadat o upload CD, jez bylo k teto desce? diky... nevim, jak je mozne, ze me tu desku everest nechce identifikovat, ale verim, ze to bude jen starsi verzi everestu, co mam tak rad
jinak s poslednim BIOSem 2104 a q6600 3.8GHz, q9300 3.6GHz, q9450 4.0GHz, q9550 4.1GHz (cekal jsem vice), e8400 4.2GHz - vsechno z fleku(zadny velky sr*ni s nastavovanim) otestovano jen 3dm 06 3x po sobe pro kazdy cpu, s deskou jsem velice spokojen, pro me zakladni kamen urazu je strap. Pri FSB 1600 zvlada muj NB 2000MHz, ale s narustajicim FSB se mu nelibi a musim pouzit jinou delicku nez 1:1 (natoz pri takovych hodnotach fsb 12:10 - nebo snad mate nekdo rammky, co tikaji na 1200? moje kingstony za par supu z alfy daji jen 1173, pak uz se jim dela nevolno

)
vse zatim chlazeno na stole BOXem vcetne quadu!!! a oblozeno 4xnoctuou

pak jsem pastnu par fotek
#HELLER
tohle by ti melo pomoct se dostat o dost vyse, pokud tak jiz nemas nastaveno, tak to rozhodne ucin
povol Enable load line calibration, tohle je zaklad

pokud uz mas a nepomaha, tak pokracuj timhle kruckem
CPU Clock Skew : Delay 100ps
CPU GTL Reference 0 : -40mv
CPU GTL Reference 1 : Auto
CPU GTL Reference 2 : -40mv
CPU GTL Reference 3 : Auto
pokud ani tahle hracka nezabrala, tak uz jen zvysit PLL nebo vcore
GOOD LUCK
//EDIT dost lidi na zahranicnim foru se shodlo na tom, ze jejich OC potencial se zvedl jen tak z niceho nic, pokud vymenili tvoji hd4870x2 za nV gtx280ku, nevim, jestli to mam brat jako zert, ale jestli mas moznost si pujcit od souseda nejakou zelenou kartu, mohl bys to pro nas overit
//EDIT #2
SLUSNY PROBLEM
tak desku jsem dal na default, parkrat si projel 3dm06, abych zjistil, kolik dava v zakaldu a asi po 10tym spusteni 3m06 vyhodi mark chybu a od te doby ji vyhazuje kazda jina aplikace, co chce bezet ve fullscreenu, (takova ta klasicka hlaska, chyba aplikace, odeslat, neodeslat..) ostatni veci jako occt, nebo filmy atp, tak vali skvele hry vyhazuji chybu... zkousel jsem dve edice win xp a delaji to nezavisle na sobe, zkousel jsem to po cistem formatu, kde muze byt zakopany hardwarovy pes?
v sestave je e8400, 620w coolermaster, gtx285, 4gb kingstonu a x-fi gamer.... zduraznuji vse do vcerejska behalo jako vino a najednou hry + 3dm06 hazdou chybu aplikace... occt testem to projde v pohode... tak kde mam hledat?.. chybu haze jak na defaultu, tak v nataktovanym stacu, zkousel jsem i menit drivery ke grafice, zkousil jsem od 181.20 az po 185.85 (na 185.85 to predtim jelo a pak to zacalo jen tak hazet chyby aplikace).
myslite, ze muze byt problem v desce? asus maximus 2 formula? (mam tu jeste par dalsich, ale modlim se, ze mi reknete, ze se jedna o sw nastaveni...