Pre istotu som to okno nevystrihol cele, ale nechal som tam trosku pozadia, konkretne z vyhladavania, aby ste mi verili, ze to je na vasej stranke
Zaneprazdneny Script
- Lub0$
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Zaneprazdneny Script
Ahojte....v poslednu dobu mam s PCtuning mensi problem....kolko krat si nieco citam,l nejaku recenziu alebo hoci co...tolko krat mi po nejakom case, ked nieco preklinem (dajme tomu kliknem na inu sekciu) vyhodi mi okno, vid priloha.....no a niesom si isty, ci je problem u mna, alebo u vas....
Pre istotu som to okno nevystrihol cele, ale nechal som tam trosku pozadia, konkretne z vyhladavania, aby ste mi verili, ze to je na vasej stranke
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
- zombux
- Odborník PCT

Re: Zaneprazdneny Script
já problém nepozoruju, ale tohle je chyba reklamního skriptu. děje se to pořád nebo jen občas?
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Lub0$
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
No za posledny mesiac....snad kazdy den....aj niekolko krat...
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
zkus vymazat cache prohlizece...
//Bathory - přesunuto
//Bathory - přesunuto
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."
- Lub0$
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Ok, dik cache som premazal, uvidime co to spravi....ked sa to bude opakovat tak sa ozvem znova 
- Teuzz
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Bohužel tohle u dlouhých komentářových stromů vyrobí na počítači kontextová reklama intext, u starého systému už s tím nenaděláme nic, u nového komentáře AJAXově stránkujeme. Sry, za zpožděnou odpověď.
Burn in hell.