Vista--po zmenšení disku C se neoběvila zmenšená část

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
galuch
Nováček
Nováček

Vista--po zmenšení disku C se neoběvila zmenšená část

Příspěvek od galuch »

Zdravím.
Mám takový nemilý problm. Chtěl jsem vytvořit druhý diskový oddíl, tak jsem dal zmenšit disk C o nějakých 75 GB (více mi Visty nedaly) a kapacita C-cka se sice změnila, ale nepřiřazené místo nikde. Může mi někdo prosím poradit, co s tím? Nainstaloval jsem si Aconis disk director, ale když ho chci pustit, Tak se prostě nespustí. Jen úvodní tabulka,kde se dole ukazuje, že analyzuje disk E, což je fleška, pak se okno zavře a nic. Přitom v procesech je jako spuštěný a žere 50 procent procesoru a paměť sále stoupá. Jsem z toho jelen. Ajště potřebuu poradit, jak dostanu zpět na disk tu instalaci, co tam dal výrobce? (recovery) bráška si mi hál s notesem a pole nějakého návodu prý z netu smazal PQservice přez čištěnídisku. Předem mockrát děkuju za pomoc, už nevím co dál a jsem z toho na nervy. :)
slamozrout
Nováček
Nováček

Re: Vista--po zmenšení disku C se neoběvila zmenšená část

Příspěvek od slamozrout »

S tim mistem neni to tim, ze vista zmensila oddil o danou kapacitu a tu pak nechala jako volne misto, bud nenaformatovane nebo nema prirazeny pismenko.
Podivej do:
ovladaci panely - Nastroje pro správu - sprava pocitace - sprava disku
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Vista--po zmenšení disku C se neoběvila zmenšená část

Příspěvek od Surgical »

A když se neoběví, můžeš se objesit.
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“