silence by Gribo

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Re: silence by Gribo

Příspěvek od gribo »

Tak jakoze nechtel jsem do toho vrazet moc penez urcite sem chtel kartu s chipem od n-vidie , ale tahle karta je hodne dobra libi se mi provedeni chladice a reklamace se nebojim v alfe to jde dobre uz sem reklamoval hodne veci...... zitra bych mel porobit sroubovani vseho co sem do ted udelal tam kde maj bejt sroubky budu rezat zavity a tak
martinnovak8
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od martinnovak8 »

d.r.o.b.e.k. píše:a co máš jinak za HardWare
JUkni se na začátek.!
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Asi tak . Aspon ze to tu nekdo sleduje poradne :P
Drobek'
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Drobek' »

aha.mám jiný věci na pamatování než tvůj hardware.ale jinak jsem tvůj mod sledoval a líbil se mi.
Omlouvám se za hrubky!!
Občasné zobrazovadlo pro noťasy 40" 1920x 1020
NB: Atom & GM3150 & 1GB & 250 GB & 10" 1024x600
Game Notebook: Phenom II BE X4 & HD5850 & 6GB & 2x500GB & 17,3" 1600x1200
Fandím LIQUIDTECH//AQUACOOL//CAWEDOG
Nokia N8 (4gb+16gb) + T-Mobile G1 (2gb)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Takze jeste sice neni 4 dubna , ale uz mi prisel dremel domu tak jsem ho sel hned zkouset a musim rict ze s timto nastrojem je kazdy modder MODDER :P. Je to fakt vyborny pomocnik na vsechno jen me mrzi ze v zakladu za 2500 je na vyber tak malo nastavcu treba frezku na plexi mam jen jednu to je velka skoda takze si budu muset jeste dokuopit nekde nastavce :( . Jinak jsem uz zaca tmelit konstrukci a mam uz prvni tmel a brouseni za sebou zitra hodim takovou tu opravnou vrstu a prebrousim to cele k dokonalosti. A prisel sem na jednu vec LAKUJTE SI VECI AZ UPLNE NAKONEC protoze uz mam tu nastrikanou desku pod MB docela dost poskrabanou zespoda tak ju musim pak jeste prebroust a nastrikat jen ten spodek . Chybama se clovek uci :)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Tak po dlouhe dobe sem ve chvilce casu zacal delat bocni stranu a vybrousil sem kostru . Do plechu jsem vyrezal presne diry pro vystupy za grafiky a zakladni desky . Nevim jestli mam udelat i pro TV kartu , protoze nevim jestli ji budu pouzivat asi ne :) takze na to zatim kaslu zitra jestli mi vyjde cas po brigade v dolni casti bude napis SILENCE planuju ho ze zadu podlepit cernym plexi a podsvitit tim zelenym neonem a nad vystupy ze zakladni desky se budou jeste muset vyrezat profuky pro lepsi odvod tepleho vzduchu ze skrine .
Obrázek
.
.
Obrázek
.
.
Obrázek
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

no tak vyriznout diry presne pro porty mi prijde dost nesikovny - skrin tak ztraci variabilitu (kor s archaickym HW), ale dira na IO shield se da vlastne udelat vzdy, takze to zase tak hrozne neni ... Zatim hezky, jsem zvedavy, jak to nakonec dopadne :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
Dadas
Nováček
Nováček

Příspěvek od Dadas »

Tak při výměně HW vezme nový plech a do toho vyřízne ty díry znova. Mě se to líbí, dobrá práce :)
Trinom
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

No právě, to mi přijde jako zbytečná práce navíc.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Hardware se menit nebude jinak by to byla samozrejme zbytecna prace ...... jedine co se moza bude tak pridavat ale to co tam je ted udelane tak tam 100% zustava.
NO!s
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od NO!s »

gribo píše:Hardware se menit nebude jinak by to byla samozrejme zbytecna prace ...... jedine co se moza bude tak pridavat ale to co tam je ted udelane tak tam 100% zustava.
A co když ti některý hw chcípne ?
Weny93
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Weny93 »

Tk jestli se nebude HW menit tak bych pred ten plech dal jeste tmavy plexi taky stema dirama co mas v plechu...jinak ten plech se mi tam moc nelibi
CPU: AMD Phenom II X4 955 BE @3800Mhz Stable! + Cooler Master Hyper 212+, Gk: Gainward GeForce GTX460 OC 768MB @900/1800/2003 Mhz, RAM: Kingston Blu 2x2GB 1600MHz DDR3, HDD: Samsung F3 1T + Samsung F4 320G, MB: ASUS M4A77T/USB3, PSU: Seasonic EnergyKnight 500W, OS: Windows 7 Ultimate x64
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Ale bude se libit za to ti rucim me se to taky nelibilo ale potom co sem vykutil dneska se mi to libi cim dal tim vic kdyz nejaky HW chcipne tak se koupi stejnej ne :D ne kdyby se neco takovyho prihodilo tak se udela novej plech nebo bych to resil ze bych to vyrezal jako dva obdelniky a pouzil bych normalni original zaslepky ale takhle se mi to libilo vic je to sice pracne ale myslim ze celkove je to lepsi
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Horni rada pruduchu...
Obrázek
Bez_n1ck
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvek od Bez_n1ck »

tak u tech pruduchu ti zkritizuju, ze zasahujou az k tyci kostry - to sis moh rozvrhnout lip ... uz se to ale hezky kupi :)
PC: MB: ASUS TUF Z370-PRO GAMING ; CPU: INTEL Core i7-8700K @ 3,7GHz ; CPUcooler: Noctua NH-D14 ; GPU: GIGABYTE GTX2070 WINDFORCE 3X 8GB ; DDR4: 2x16 GB 2666MHz CL16 ; HDD: Samsung 960 EVO M.2 500GB + WD Green 2,5TB + WD Red 4TB + 2xWD Red 8TB ; CASE: Be Quiet! Dark Base 900 ; PSU: Corsair RM650x ; MOUSE: Logitech G700s ; KEYBOARD: Razer Huntsman Elite ; SOUND: Logitech X530 ; MONITOR: 2x Dell U2515H (25" QHD IPS) | Games, that you can play with me | Diablo III - Divina
NOTEBOOK: Dell Precision 7730 ; CPU: Intel Core i7-8750H ; GPU: nVidia Quadro P4200 8GB ; DDR4: 2x16GB 2667MHz ; HDD: Samsung NVMe 256GB + Samsung 980 EVO M.2 1TB ; FullHD
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

to mas pravdu to jsem si zkritizoval i ja sam sobe , ale vyresim to asi tak ze ten jeden otvor zatmelim nebo zatmelim jen cast ktera zasahuje do kostry . Jak se rika dvakrat mer jednou rez a ja sem nemeril ani raz a hned sem rezal :( jestli budu mit zitra trochu casu tak udelam pod horni radu jeste druhou s opacnym smerem tak aby to vypadalo jako sipky....

////////////////
\ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \ \
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

hm tak ak chces nieco tmelit tak cely tan pasik ak tam nechas polku tak to bude vyzerat strasne a nebude ti to drzat...
inac najs ;)
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Jn zatmelim cely ten pasek jedendoufam ze to bude drzet
gribo
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar

Příspěvek od gribo »

Obrázek
dodelana horní řada
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6480jojo »

ale uz tam nedavaj dalsiu radu v opacnom smere lebo to bude hrozne .. takto je to nice :)
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
Odpovědět

Zpět na „Projekty“