IE 8 - finální verze

Vývojová prostředí, aplikace, skripty, http://www... síťové programy, internet, sdílení...
Odpovědět
Shit
Odborník PCT
Odborník PCT

IE 8 - finální verze

Příspěvek od Shit »

martin.ol
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: IE 8 - finální verze

Příspěvek od martin.ol »

To su zvědav kdy si to Visty sosnou :mrgreen:
Desktop: MB: K9N6PGM2-V2 - Čipset NVIDIA , socket AM2+, DDR2, SATA2; GK: nVidia GT240, 512MB, DVI + HDMI; CPU: AMD ATHLON II X2 Dual-Core 3,0 GHz, 4MB; RAM: DDR2 4GB 800MHz; HDD: 2TB SATAII, 250GB SSD DVD: DVD-RAM LG; OS: Win 10 Home
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

takže, v XP x64 to špatně detekuje jazyk operačního systému, přes locales to pozná češtinu a nabízí to českou verzi x86. je třeba ručně vybrat angličtinu, pak je k dispozici odkaz pro 2003/XP x64.
ignorelist: kremrole a dezoláti
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

Hmm, nevidím důvod přecházet z Firefox na microsofťácký IE.
I kdyby byl prohlížeč bůhví jak rychlý, tak bez skvělých pluginů co nabízí Firefox si stejně neškrtně.
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

kotas píše:Hmm, nevidím důvod přecházet z Firefox na microsofťácký IE.
I kdyby byl prohlížeč bůhví jak rychlý, tak bez skvělých pluginů co nabízí Firefox si stejně neškrtně.
nikdo nikomu nenutí používat IE jako primární prohlížeč. když je třeba surfovat po webu kde je IE vyžadován, tak je celý superhypercool FF na hnědý mazlavý i s jeho miliardou plužin.
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

zombux píše:když je třeba surfovat po webu kde je IE vyžadován, tak je celý superhypercool FF na hnědý mazlavý i s jeho miliardou plužin.
Jo, to je na druhou stranu pravda :oops:
GIGABYTE B450M DS3H, AMD Ryzen 7 2700 (8C/16T), 32GB RAM DDR4 (@2933 CL14-14-14-34), Sapphire Pulse RX 5700 XT 8GB/256 bit GDDR6, SSDs CRUCIAL MX500, LCD 32" IIYAMA IPS 2560x1440, HP OMEN 1100 mechanical keyboard, Logitech G402 mouse, Windows 11PRO
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od smoula »

Lidi varuji vás ja to měl naistalovaný dva dny a málem mě z toho museli odvést do nemocnice.Stále se vás to ptá ne nějaká hesla,ještě dnes se z toho klepu hrůzou.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

smoula píše:Lidi varuji vás ja to měl naistalovaný dva dny a málem mě z toho museli odvést do nemocnice.Stále se vás to ptá ne nějaká hesla,ještě dnes se z toho klepu hrůzou.
cože? jaký hesla?
kotas
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od kotas »

smoula píše:Lidi varuji vás ja to měl naistalovaný dva dny a málem mě z toho museli odvést do nemocnice.Stále se vás to ptá ne nějaká hesla,ještě dnes se z toho klepu hrůzou.
WTF? :?
LiveBomb
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LiveBomb »

zombux píše: nikdo nikomu nenutí používat IE jako primární prohlížeč. když je třeba surfovat po webu kde je IE vyžadován, tak je celý superhypercool FF na hnědý mazlavý i s jeho miliardou plužin.
Teda nevim, ale pro tohle mam ve FF rozsireni IEtab a pripade potreby si to necham natahnout pres jadro IE ale v GUI FireFoxu se vsema vychytavkama :-)
IE sem nemusel pustit hodne dlouho.

Co se tyce IE 8. Ze zvedavosti jsem ji naistaloval (atejne mi ji casem vnuti WUS,jeste nepustil) a dojmy jsou 50:50. Na jednom pocitaci instalace bez problemu, na druhem take jenze - po restartu sem uz nenabootoval :lol:
Jeste ze sem neco takoveho cekal, stacilo vytahnout parttionu ze zalohy tesne pred isntalaci, promazani cache (nevim, kde se tam vzala, ale asi IE v systemu nejak porad zije), povoleni pristupu k programu pres nastaveni windows, instalace a reboot uz bez problemu.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
bubanek
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od bubanek »

Po nainstalování IE8 se mi v průzkumníku otevírá každá složka do vlastního okna.
I když je nastavené aby se otevírala do stejného. Funny
rodier
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od rodier »

Ja pouzivam IE taky jen jako zalozni browser, o to vic jsem zklamanej z designu... kterej kreten vymejslel tu modrou ktera mi vypaluje oci? a navic to nejde zmenit :(( doufam ze na to nekdo udela nakej hack..
jinak pouzivam ff 3.x a aero silver fox basic theme :) coz je takovej mix FF/IE7/Safari skinu :) nevyraznej ale moderni..
Obrázek
Paul
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paul »

IE mi zpomalilo kompa - Windows Explorer - tento počítač - se po instalaci začal otevírat se zhruba 2vteřinovým zpožděním, už to nebylo okamžité jako drív, takže fuckoff - IE 6.0 SP3 a Firefox 3.0.8 the best : ).
Ryzen 5800X3D, Gigabyte Aorus X470 Gaming, 2*8GB FlareX@3200, nVidia RTX 3080Ti, 500GB SSD Evo 970, 2TB Crucial MX500, 120GB M4 SSD, 2 * Samsung F1 1TB SATAII, A4-Tech A7, Panasonic ST50 55" Plasma, NEC 24WMGX3 24", Win10 64bit Home, Steam Deck

If you have been voting for politicians who promise to give you goodies at someone else's expense, then you have no right to complain when they take your money and give it to someone else, including themselves.
DEVastor
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DEVastor »

rodier píše:Ja pouzivam IE taky jen jako zalozni browser, o to vic jsem zklamanej z designu... kterej kreten vymejslel tu modrou ktera mi vypaluje oci? a navic to nejde zmenit :(( doufam ze na to nekdo udela nakej hack..
ten uz davno je, hledej Maxthon ;)
Obrázek
6480jojo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od 6480jojo »

Tiez som s toho skoro dostal infarkt .. stale to ma nejaky problem na nieco sa pyta apod :jaw:
AMD Phenom II 940@4Ghz 1.5875V, ASUS M4A79 Deluxe, Ati Radeon 5870Obrázek
4GB RAM CL4-4-4-11 800Mhz 1.8V, Corsair TX750W, Case Thermaltake ARMOR PLUS, HDD WDC 6400AAKS, Win 7 64-bit, Water cooled..
Odpovědět

Zpět na „Programování a web“