Jaký hosting?
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Jaký hosting?
Potřebuju ne moc drahej ale dobrej hosting pro presta shop.
Potrebuju aby tam sla prevest domena z jineho vlastnika na me pomoci uid hesla.
http://www.savana.cz/webhosting/popis-webhostingu/
Co rikate na savana 1000?
Potrebuju aby tam sla prevest domena z jineho vlastnika na me pomoci uid hesla.
http://www.savana.cz/webhosting/popis-webhostingu/
Co rikate na savana 1000?
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Jaký hosting?
Známý vlastní cca půlku společnosti http://www.station.cz/ a co druhý známý tam má weby, tak si pochvaluje brutální rychlost a komunikaci s adminy.
// Nechci mu tím dělat reklamu, jen předávám mě řečené zkušenosti.
(Pro rýpaly.)
// Nechci mu tím dělat reklamu, jen předávám mě řečené zkušenosti.
(Pro rýpaly.)
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
http://www.onebit.cz/informace-o-tarife ... /#programs
co rikas na tarif web profi?
co rikas na tarif web profi?
- OndraSter
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Onebit.cz neznám.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Byl jsem 2 roky na savaně. První rok OK, ale jak sem začal komunikovat s podporou (one-man-show), rychle sem narazil. Druhej rok sem přestoupil na www.tojeono.cz který mi doporučovalo dost lidí na builderu a zatím maximální spokojenost.
Parametrama jsem konkrétní programy nestudoval, ale bude to IMHO cca stejný. Na station sem taky slyšel pár doporučení, ale referovat nemůžu.
Parametrama jsem konkrétní programy nestudoval, ale bude to IMHO cca stejný. Na station sem taky slyšel pár doporučení, ale referovat nemůžu.
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Přemýšlím nad tím onebit...
Doporučil mě ho člověk,co pro mě dost udělal a ani mě osobně nezná.
Doporučil mě ho člověk,co pro mě dost udělal a ani mě osobně nezná.
- Vexfalard
- Nováček

-
Na onebit hostuju pár webů a jsem s nima opravdu spokojenej. Spolehlive, dobra a rychla podpora...
Home office: PC: MB: ASUS P8P67; CPU Intel Core i5 2500k; RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 16GB; GPU: AMD Radeon 6950@6970; Storage: INTEL 320 120GB SSD + Samsung SpinPoint EcoGreen F4 2TB; PSU: SEASONIC X-760; Case: Fractal Design DEFINE R3 Pearl Black; Monitor: DELL U3011 + 2x DELL P2011H; KB + mouse: Logitech K800 + Logitech Performance MX
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Vexfalard píše:Na onebit hostuju pár webů a jsem s nima opravdu spokojenej. Spolehlive, dobra a rychla podpora...
- NEONET
- Středně pokročilý

station je podle me dobra volba
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- arxeiss
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak já jsem právě hledal co nejlevnější hosting. A kámoš mi říkal o tom Stationu, teď jsem byl u jednoho který mi doporučil známý, ale stojí za hovno, sice byla dobrá komunikace s Adminem ale jenom PHP4 a když jsem tam zkoušel nějaké svoje scripty co jsem se učil v PHP tak mi nejely, i když na Apachich doma jedou.NEONET píše:station je podle me dobra volba
PC : CPU: C2D E5200 2500Mhz @ 3750Mhz a AC Freezer 7PRO MB: Gigabyte GA-P31-DS3L rev.2,1 GPU: ATI Radeon 3650HD 256MB RAM: A-Data Vitesta 2x2GB Zdroj: Forton OEM 400W HDD: Samsung F2 500GB
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
Netbook : Asus EEE CPU: Intel Atom N270 1,6GHz RAM: A-Data 2GB HDD: 250GB 5400ot/min
- JvtDeSiGn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky mam perfektní zkušenosti se station.cz, sám tam mám 2 své weby, a jeden web klienta. Ale od té doby co odešel z podpory drak, tak to občas i trochu vázne. Nicméně známý také vlastní jeden hosting, mám s ním perfektní zkušenosti, aktuálně pod ním mám taky dva weby, a poslední můj klient to tam taky dal. Je to www.kapusta.cz, tam je teď jako podpora i drak (krčma), co byl na stationu. Nevýhoda že tam ještě není tolik dořešená administrace, třeba změny DNS záznamů se aktuálně musí řešit jen přes podporu 
All I know is that I know nothing. ~Socrates
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Já už mám ten onebit a musím říct,že administrace vypadá pohodlně i odpovědi od podpory jsou rychlý
- Ondrej1
- Začátečník

-
Další spokojený se station.
- NEONET
- Středně pokročilý

onebit m chybicku, sice mas 500 MB pro databaze, ale mas jich 5 - na kazdou 100MB a sloucit nebo prenest to nelze - pro nase forum (se-tuning.cz) to je to nejhorsi co muze byt... uz musela byt velikananaska cistka kde se cistila DB... - jdeme ke stationu
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
jo to vim,uz jsem tam prenesl shop a zacal delat forum,snad me 100mb staci...
nedalo se to s nima domluvit na zvetseni?
nedalo se to s nima domluvit na zvetseni?
- Zanys
- Nováček

-
Jak už tu bylo řečeno, tak kapusta.cz by byla taky dobrá volba
Kvalitní hosting a super podpora, po icq to je opravdu rychlost