Teplota MyBooka

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
mr.jina
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Teplota MyBooka

Příspěvek od mr.jina »

Mám MyBooka 400GB a velice mě zaráží jeho teploty disk má až 58C. Měl jsem s ním už dokonce i problémy a to že se pořád vypínal tak jsem ho měl rozmontovaný a nedávno jsem ho zase složil a funguje. Jen ta teplota je opravdu strašná. Myslím že ten box v kterém ten disk je je úplně k ničemu protože 50C a výš v tom měl i jiný disk.Zatím MyBooka ofukuju 120kou větrákem ale tak to nemůžu mít věčně. Nějaké nápady?
CPU:Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz@3.2Ghz default Vcore Rev. G0,MB:MSI P35 NEO2-FIR,RAM:4GB 800Mhz A-DATA Gaming Series,GK:MSI Radeon 3870X2 1GB, HDD: Seagate 250GB SATAII,WD 200GB SATAI,MyBook 400GB,Zdroj:Sweex 650W low noise, CASE:AEROCOOL ExtremEngine 3T BBA (Aluminium door),Monitor:Monitor:Fujitsu Siemens L22W-7SD 22' ,Myš:A4-tech X718F,Repro:Genius SW-HF 5.1 5000,SB Audigy4,Chladič CPU:CoolerMaster GeminII(2X120mm),OS Win. Vista x64ultimate....................
spike18
Černá karta
Černá karta

Re: Teplota MyBooka

Příspěvek od spike18 »

Hoď ho do ledničky
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

spike18 píše:Hoď ho do ledničky
Opravdu inteligentní odpověď.

Pokud máš problémy s přehříváním, tak bych ho reklamoval.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
spike18
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od spike18 »

mrazák by byl imho řádově kvaletnější
mr.jina
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mr.jina »

spike18 píše:mrazák by byl imho řádově kvaletnější
Možná by to bylo kvalitní ale neni to moc inteligentní.
Jinak disk je po záruce.
CPU:Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz@3.2Ghz default Vcore Rev. G0,MB:MSI P35 NEO2-FIR,RAM:4GB 800Mhz A-DATA Gaming Series,GK:MSI Radeon 3870X2 1GB, HDD: Seagate 250GB SATAII,WD 200GB SATAI,MyBook 400GB,Zdroj:Sweex 650W low noise, CASE:AEROCOOL ExtremEngine 3T BBA (Aluminium door),Monitor:Monitor:Fujitsu Siemens L22W-7SD 22' ,Myš:A4-tech X718F,Repro:Genius SW-HF 5.1 5000,SB Audigy4,Chladič CPU:CoolerMaster GeminII(2X120mm),OS Win. Vista x64ultimate....................
Mr. Dirk
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Mr. Dirk »

mr.jina píše:Jinak disk je po záruce.
Hmm pak to bude problém. Možná tam bude pasovat nějaký jiný, který tolik netopí, ale osobně jsem to nezkoušel.
Hän tuli minulle eräänä aamuna, Yksi yksinäinen sunnuntaiaamuna, Hänen pitkät hiukset virtaava, Kun keskitalvi tuuli, En tiedä, miten hän löysi minut, Saat pimeässä olin kävely, Ja tuhoaminen antaa noin minulle, Luota taistelua en voinut voittaa...
Max Casper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Max Casper »

Pořídil jsem My Book Essential 1TB a everest mi při zátěži ukazuje až 50st. Přitom krabička je na dotek pouze vlažná a ani z perforovaných částí neproudí nijak horký vzduch. V klidu má disk teplotu 43st. Chápu, že externí disky nemohou využívat airflow uvnitř skříně, takže je vyšší teplota asi pochopitelná, nicméně 50st. se mi zdá příliš. Disk je přitom tichý a nevibruje. Možná senzor není úplně v pořádku.
Máte někdo podobné teploty u exter. disku?
CPU: AMD Ryzen 7 5800X MB: GIGABYTE B550 AORUS PRO AX RAM: Crucial 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 Ballistix Red HDD: Samsung 970 PRO 512GB & Crucial m4 128GB & Crucial MX500 1TB SSD VGA: MSI GeForce GTX 1660 Ti GAMING X 6G DVD: Samsung SH-S203B PSU: Corsair RM650x (2018) Case: Bigtower Chieftec BA-01B-B-SL LCD: 2x 27" Iiyama XB2783HSU-B1DP OS: Win 10 64b
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“