prosim pomoc
Moderátoři: flanker, Eddward, Baneshee
- krainaj
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
prosim pomoc
dobry den mám program Your Uninstaller 2008 Chistmass Edition a kdyz ho zpustim tak mi to tam hodi nejake ho*no neco o CSF-B (to bude asi ze to mam pretaktovane) nevedeli by jste prosim jak to mam vyresit?
diky predem 
- z1d
- Červená karta

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: prosim pomoc
ehm seš si jistej, že si zvolil správné forum?
k tomu problemu
a. nějak si nemyslim, že je to přetaktovánim ale pokud si myslíš, že jo, tak to vrat na původní hodnoty a zjistíš to sám aniž by ses musel ptát
b. pokud tomu rozumim dobře, tak se ti nedaří něco odinstalovat, zkus najít složku kde je ten program či co to je umístěn a tam najít uninstaller a pak je možné, že ta složka už není a proto ti to blbne..
k tomu problemu
a. nějak si nemyslim, že je to přetaktovánim ale pokud si myslíš, že jo, tak to vrat na původní hodnoty a zjistíš to sám aniž by ses musel ptát
b. pokud tomu rozumim dobře, tak se ti nedaří něco odinstalovat, zkus najít složku kde je ten program či co to je umístěn a tam najít uninstaller a pak je možné, že ta složka už není a proto ti to blbne..
E5200
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
Asus P5Q-VM
A-DATA 2x2GB 1066Mhz
Gigabyte HD4850
- krainaj
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nejde mi ten program na odinstalovani pustit (to je program ktery odinstalovava veci)
- flanker
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
zde lock, nepatří to vůbec do sekce hardwaru.
ROG Power PC1:AMD Ryzen 7 5700X, Crosshair VII Hero, ROG Ryuo II 360, 512GB NVMe+500GB Samsung SSD, 2x 16GB GSkill TridentZ Neo RGB 3600 MHz, Dual RTX 2060,CM V750, Lian Li O11 Dynamic XL. PC2:AMD FX-8370, Silentium Fera, Asus 970 Pro Gaming/Aura, 240GB SSD HyperX 3K, R9-270X OC, 2x 4GB GSkill RipjawsX 2400 MHz, Corsair AX750, Bitfenix Pandora