obrazek:

Takze myslis ze zaty prachy ho vzyt?traxiiik píše:To já bych se ho zas tak nebál. Jen pozor má asi 18cm normální zdroj kolem 14-15cm.
Podle testu je to tak že se dá narazit na nic moc kus. Normu má 80+ možná i lepší.
Má hodně dlouhé kabely pro napájení disku, nejspíš by měl patřit do serveru. Hladina hluka dost nízká a ani netopí.

Utahneme mi ten seasonic moji sestavu? viz podpissTano11 píše:Tohoto výrobcu nepoznám, no ale len pre predstavu Delta electronics 700W za 700Kč a Oem Seasonic 500W za 1.500Kč.

Tak mam asi jasnosTano11 píše:500W na tvoju zostavu stačí aj s rezervou, nie ešte to 700W.

Proč bys udělal? Je to kvalitní zdroj, určitě budeš spokojen.Juryy píše:Tak sem vzal nakonec ten seasonic 500W snad sem neudelal chybu)?...

Dekuji za informace take doufam ze budu spokojen jak mi dorazi tak dam vedet jaky zneho mam pocitkotas píše:Proč bys udělal? Je to kvalitní zdroj, určitě budeš spokojen.Juryy píše:Tak sem vzal nakonec ten seasonic 500W snad sem neudelal chybu)?...
Akorát v podpisu si to ještě uprav, máš tam Xilence..ble fuj...
Nedávno jsem psal tady někde do threadu, že odkrytuju SEASONIC ve verzi OEM a RETAIL a porovnám je. Dnes jsem se zatím díval na verzi 500W OEM co má brácha, až bude čas, odkrytuju ten RETAIL taky 500W co má máti. Jinak verze OEM, která má být údajně s hlučnějším ventilátorem a od jiného výrobce jak jsem se na internetu někde dočetl, bude asi hloupost - ventilátor je hlučný v případě, že máte snad PC vdele sebe u hlavy, což je ale na maximální otáčky každý zdroj v cenové relaci a dá se proto říci, že je fan v normě a tichý.

Jo, to jsou ty shit levné CASEOndraSter píše:ale kvůli fotkám se mi ho fakt vytahovat z bedny nechce, už jsem se 2x pořezal (Acutake case za 600,-).