Budu si kupovat netbook a rád bych si hned přikoupil nějaké příslušenství.
Jakou byste mi doporučili myš (asi nějakou menší)....?
A to hlavní, jakou byste mi doporučili tašku, asi také nějakou přímo na 10' netbook, abych zbytečně netahal nějakou velkou bestii........? Měla by sloužit na každodenní používaní (škola)
jako myš mě zaujmula Genius Navigator 335
Co byste doporučili?
Příslušenství k netbooku
Moderátor: Don
- Battlefield
- Začátečník
-
Příslušenství k netbooku
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Příslušenství k netbooku
Na netbook bude spíš lepší nějaký neoprenový pouzdro, který ho ochrání v batohu před ostatníma předmětama... Co se týče myši vybírej mezi klasickejma notebookovejma, menší stejně asi neseženeš, já osobně používám Microsoft Notebook Optical Mouse 3000...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Battlefield
- Začátečník
-
Nemáš nějaký přesnější typ na to neoprenové pouzdro?
Díky
Díky
the PC: CPU:Intel i5 4670k OCed at 4,1Ghz//MB: Gigabyte Z87-HD3// CPU cooler: Gelid Tranquillo 2. rev//GPU: GTX 560 OCed// RAM:Kingston 4GB DDR3 // HDD: Samsung 840 EVO 250GB + Samsung HD103SI 1TB + WDC Caviar Green 2TB // ZDROJ: Corsair HX620// CASE:Fractal Design Define R2 black// LCD: Benq G2400WD fullHD// Windows 7 64B
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak záleží na tom jakej netbook kupuješ, ale z toho co mají třeba na czc.cz bych bral asi pouzdra od Case Logicu...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.