Zdravim,
prave jsem si poridil tento monitor, tak by mozna nekoho moh zajimat nazor, jelikoz na netu o nem moc neni. Prakticky na nej sedi co se pise tu v recenzi na Svet hardware, jde o podobny model jen je to 22ka a 16:10, 2233bw >>KLIK<<
Fotak bohuzel nemam, ale obhlidnout si to muzete nekde v obchode
Takze k veci, po vybalei na vas vykoukne 51cm kraska s lesklym cernym rameckem(ano odrazi se v nem taky obraz jako v podobnych typech od samsungu, ale kdybych se na to nezameril tak si toho mozna ani nevsimnu) a jednou kratkou nohou. Uprimne, po ustaveni monitor vypada jak kdyby do nej nekdo shora prastil pesti, ta nozka je fakt desne prtava. O ergonomii bym hoh napsat asi tolik ..echm.m
Holt u samsungu to maj asi design>prakticnost. Par peclive vybranych knizek to ale spravi
Barvy a nabidka jsou ala samsung a mi se libi, i kdyz v ty recenzi pisou jak to neni spatny. Doted jsem mel samsunga 940ku bw a jsem na ty teplejsi tony zvyklej. Nesnasim bilou co mi vypaluje oci. Mel jsem moznost porovnat s LG 226wu, na ktery padl tip puvodne. Desne me u nej stvala slaba cerna, takze barvy byly bud chciple nebo prepalene a co hlavne, nesel tam vypnout dynamicky kontrast, ale tehdy jsem jeste nevedel co to je za sracku, tak sel zpatky. Podsviceni taky 100 a 1. Je rovnomerne a ani pasky u kraju nejak neprosvitaji.
Jedinou slabsi strankou je asi odezva. Holt ty 2ms maj asi neco do sebe. V zadnem pripade vam za mysi nelita ocas v podobe dalsich 5duchu jak si nekdo muze myslet. Ale kdyz chcete tak tu mysku roztepite, coz mi u ty 940bw tak neprislo, ale taky slo o 19ku. Tezko se to popisuje..., jsem na odevu celkem pes a i presto bych nemenil, takze asi tak.
Taky jsem se trochu bal, jestli to nebude mit moc mrnave body. Oproti klasicke 24" s rozteci bodu 0.270mm ma tento 0.2655 coz je opravdu zanedbatelne, o necele 3pixely na cm vic, na sirku obrazovky to nedela ani cm (52 vs 51cm), pokud dejme tomu ma start lista 1cm tak ted bude mit "jen" 0.95cm. Takze vpoho.
S pomerem stran 16:9 jsem spokojeny, na filmy jak delane, hlavne kdyz to ma tech 1080p a v takove uhlopricce uz vam neprijde, ze byste museli furt cosi scrollovat. Klasicka 22ka na me naopak pusobi zbytecne moc vysoka.
No nevim co bych jeste dodal, zadny vypaleny bod jsem zatim nenasel a ne monitor mi nepiska, takze muzu doporucit, aspon zatim.
Kdyztak se ptejte.