aha tak ted sem to hrál a spadlo mi to znova
Mirrors edge padá
Moderátor: Baneshee
- nurder
- Začátečník

-
Mirrors edge padá
Ahoj chci se zeptat jestli nevíte čím to je ..... padá mi mirrors edge...ne pravidelně ale prostě mi to spadne na plochu a vedle hodin byl vykřičník, když sem na něj kliknul, zmizel.... přitom požadavky mám dobrý.... ram 4GB... procesor intel core 2 3GHz... grafička geforce 9800gt... nevim včem to je ....nepřehřejvám se mi třeba grafička...ale je to divný
..dík za rady a pokud toto téma tu bylo už zodpovězeno, tak se omlouvám
.... a to sem nehrál ani 3 minuty
- Rytmus
- Žlutá karta

-
Re: Mirrors edge padá
máš originálku? nebo stáhnutou?
- Icy_DeaD
- Černá karta

-
co mas za system ? napr. ve viste se ten vykricnik udela kdyz prestane odpovidat grafika a ovladac se restartuje. neco jako vpu recover u Ati. pokud mas visty, podivej se do hlaseni a reseni problemu v ovladacich panelech, problem by tam mel bejt vypsanej. a pokud mas xpcka, tak to netusim, uz je delsi dobu nepouzivam 
kazdopadne pokud to je ten problem co pisu a mas pretaktovanou grafiku, tak trochu uber. a nebo zkus jine ovladace
kazdopadne pokud to je ten problem co pisu a mas pretaktovanou grafiku, tak trochu uber. a nebo zkus jine ovladace
Naposledy upravil(a) Icy_DeaD dne pát 27. bře 2009, 17:32, celkem upraveno 1 x.
- Sobo
- Středně pokročilý

Patch 1.01 mas nainstalovany? Mimo jine opravoval i problemy s PhysX, kvuli kteremu hra padala.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
- nurder
- Začátečník

-
zkusim všechny nápady pak napíšu... Dík moc
- nurder
- Začátečník

-
Tak jsem nainstaloval patch a super....vše funguje a nepadá to
dík moc