Power na GK

Cokoli se týká koupě nové grafiky, upgradu starší či porovnání různých typů.

Moderátoři: morke, Walker1134, PKBO

Odpovědět
noobgosu
Nováček
Nováček

Power na GK

Příspěvek od noobgosu »

hojte..
Mám GK Gigabyte 9600GT 512MB DDR3 GV-NX96T512HP , nejsem si jistý jak mám zapojit zdroj...ke GK mám powerkabel (z jedne strany pripojka na GK, z druhe 2x Power) nevíte jestli stačí zapojit jen ten jeden Power nebo se musí oba?

dík moc:-)
Surgical
Začátečník
Začátečník

Re: Power na GK

Příspěvek od Surgical »

No, principiálně stačí pro funkci karty zapojit jednu, ale dvě přípojky na molex tam nejsou pro srandu králíkům, lepší je zapojit obě :) (aspoň se ti neplácá v bedně).
noobgosu
Nováček
Nováček

Příspěvek od noobgosu »

aha...ja se bal ze kdyz to zapojim na obe pripojky tak by tam bylo prepeti nebo co...nerozumim tomu moc :-D
dik za radu :)
Stano K.
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Stano K. »

A keby si sa pozrel do manuálu určite by si zistit ako to máš zapojiť.
noobgosu
Nováček
Nováček

Příspěvek od noobgosu »

no to jsem se dival...tam je jen ''Remember to connect Power cable or blablabal...'' :-D proto jsem se ptal tady :-)
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

Přepětí to je dobrý. No normálně se zapojují obě samozřejmě, proto tam jsou. Některé karty ale mají i redukce jen na jednu. Ono záleží taky kolik ten zdroj umí dát proudu na dané větvi, když na tom samém kabelu budeš mít ještě 5disku, tak to stačit nebude, ale když tam dáš jen kartu, tak není problém.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
noobgosu
Nováček
Nováček

Příspěvek od noobgosu »

...jsem si vsiml ze zdroj ma primo 6pin kabel na jedne vetvi...da se to rovnou zapojit na GK?
dik
Baneshee
Moderátor
Moderátor
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Baneshee »

A k cemu si myslis ze tam je? Co kdybys to zkusil nez se budes ptat na kazdou kravinu
Ryzen 7800X3D | Noctua C12P SE14 | 2x32GB Kingston Fury 6000MHz | Sapphire Pulse 9070XT 16GB | ASRock X870 Pro RS | Micron 2TB NVMe & Kingston KC3000 4TB | FD North Black TG | Seasonic GX 750W | Dell G3223Q
Mrtvola
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mrtvola »

noobgosu píše:...jsem si vsiml ze zdroj ma primo 6pin kabel na jedne vetvi...da se to rovnou zapojit na GK?
dik
8) Chytrý hoch.
i5 3570K, Asus P8Z77 M-Pro, Kingston HyperX XMP 1600Mhz 8GB, GB HD7870, Crucial M4 128GB, Cosmos S (díky Pejsku :-) ), Seasonic X560W
Odpovědět

Zpět na „Rady s nákupem a porovnání“