zvukovka Trust-nanic sw !!! Poradte
Moderátor: CageJ
- lacream
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
zvukovka Trust-nanic sw !!! Poradte
- Surgical
- Začátečník

-
Re: zvukovka Trust-nanic sw !!! Poradte
On je to i na nic hw
- Jája
- Středně pokročilý

Je to obyč. zvukovka a od nejlevnějších se liší pouze tím že má navíc záslepku s digital in/out.
V každým případě můžeš zkusit novější ovladače od výrobce jestli že nějaké jsou, popřípadě použít ovladače/software od jiné zvukovky/výrobce která používá stejný audio čip CMIxxxx - google
V každým případě můžeš zkusit novější ovladače od výrobce jestli že nějaké jsou, popřípadě použít ovladače/software od jiné zvukovky/výrobce která používá stejný audio čip CMIxxxx - google
Core i7 8700K , Asus Prime Z370-A, 2x8GB DDR4 3200 G.Skill TridentZ, GTX1060 6GB, Adata SX 8200 Pro 512GB, 120GB Intel SSD 320, 2x Crucial MX500 1TB, X-Fi Titanium, 22" LG W2252TQ, EK water blocks (CPU+GPU, DDC1+EKtop, NexXxos Pro III+II), Avance C001 Terminator, Seasonic Focus GX-650
- crashPC
- Mírně pokročilý

surgical: moje slova, vyfouknul jsi mi je z klávesnice.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- lacream
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Prosim ta a nemozes my poradit,kde takyto sw najdem,alebo aky sa tam da doplnit.PLS !!!
- crashPC
- Mírně pokročilý

Takovýto soft musí převážně být na míru HW. Takže zkus prohledat web firmy Trus(t) 
- lacream
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Web Trust sompresiel cely,neje tam nic !!! 
- crashPC
- Mírně pokročilý

no vidíš, tak si příště nejdřív vlez na web výrobce, a podívej se jakou nabízí SW i HW podporu, a pak teprv něco kupuj. Pokud to z nějakého důvodu tak nemůžeš udělat, tak se na takovej nákup radši vyser. To samozřejmě myslím jenom v tom nejlepším. Řeknu ti proč. Protože ten nejlevnější šmejd za pár korun (nedejbože předraženej) pak otravuje nejvíc lidí jako teďka. Já na trust odmítám něco hledat. Zahoď to, a nebo si najdi nějakýho chudáka/negra, kterej se s tím bude trápit. Protože když zavoláš schopnýho servisáka, tak za jeho práci pravděpodobně zaplatíš víc než za tu zvukovku. O to lepší už jsi jí ale DÁVNO MOHL MÍT.....
- lacream
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
tak a mas pravdu,predam ju nejakemu negrovismutny ale niesom,kupil som ju na nete v bazari za 10Eur.Ked uz tomu tak rozumies,tak my porad nejaku konkretnu do 30 Eur
.Vdaka
- crashPC
- Mírně pokročilý

Já osobně jsem spokojenej se všema verzema karty Audigi II, v bazaru se do 30Eur asi vejdeš, a tyhle karty makaj, a je na ně zatím poměrně slušná podpora. Nejsem ale ekšpert přes zvukovky, třeba existuje něco lepšího. Tohle řešení mi prostě jenom vyhovuje, a do tvého cenového rajónu se vejde.
Samozřejmě, že se pak může taky něco stát a něco nejít, ale když to hned zprvní nejde ani nainstalovat, protože výrobce nemá ani ovladače, je to k pláči, a jenom naobtíž.
Nakonec jsem se přemohl:
http://www.trust.com/products/product_d ... item=12950
zkus to ještě jednou. Vyber správnej ovladač, nainstaluj všecko (krom toolbarů a podobnejch sraček) co ti to nabídne, restartuj komp, a pak se podívej pozorně do ovládacích panelů, jestli tam SW nenechal nějakou novou ikonku "o zvuku" pokud zas nic, tak holt jinou, vybavenější zvukovku.
Samozřejmě, že se pak může taky něco stát a něco nejít, ale když to hned zprvní nejde ani nainstalovat, protože výrobce nemá ani ovladače, je to k pláči, a jenom naobtíž.
Nakonec jsem se přemohl:
http://www.trust.com/products/product_d ... item=12950
zkus to ještě jednou. Vyber správnej ovladač, nainstaluj všecko (krom toolbarů a podobnejch sraček) co ti to nabídne, restartuj komp, a pak se podívej pozorně do ovládacích panelů, jestli tam SW nenechal nějakou novou ikonku "o zvuku" pokud zas nic, tak holt jinou, vybavenější zvukovku.
- lacream
- Nováček

- Kontaktovat uživatele: