Ahoj,
poslední dobou mám problem s PC občas se samo od sebe restartuje bez zjevne příčiny, hardware otestovan a je OK, proto mě napadli už jen dvě možnosti vadna zakladní deska nebo problem s elektrikou - jedná se o starý dům s hliníkovými rozvody. Myslíte, že by mi přepěťová ochrana pomohla případně naznačila, že je problem s elektrikou ???
Díkec
přepěťová ochrana ??
- Maximus12
- Nováček

- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: přepěťová ochrana ??
Zajímalo by mě co si mám představit pod pojmem "hardware otestovan a je OK", napiš cos a jak testoval. Osobně to vidím nejspíš na vadný kondenzátory, nebo zdroj. Přepěťovka je šikovná věc, ale pokud ti to začalo dělat jak píšeš "poslední dobou", nejspíš bude chyba jinde.
- Maximus12
- Nováček

tak driv to delalo taky ale jednou za uherskejou rok, nevenoval sem tomu tolik pozornost
jinak testoval sem:
pameti
HDD
zdroj - soucasny vymenen pred par dny za novy Corsair HX520
na desce kondiky OK
proc elektrika? obcas sem zaregistroval ted v posledni dobe jako ze stmavne lampa .. patrne nejaky pokles napeti bo tak..tak proto uvazuju o prepetovce zda by nepomohla u PC.
jinak testoval sem:
pameti
HDD
zdroj - soucasny vymenen pred par dny za novy Corsair HX520
na desce kondiky OK
proc elektrika? obcas sem zaregistroval ted v posledni dobe jako ze stmavne lampa .. patrne nejaky pokles napeti bo tak..tak proto uvazuju o prepetovce zda by nepomohla u PC.
- Surgical
- Začátečník

-
Hm, to jako máš představu, že ti přepěťovka stabilizuje napětí?
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mno tak pokud tohleto dělá elektrika, tak si kup UPS 
- srna
- Středně pokročilý