Ahoj, hledam nove vybaveni ke svemu notebooku.
Zatimco mysku uz mam vybranou na pevno (Razer Deathadder), nemuzu se rozhodnout pro podlozku.
Mel jsem vybranou Razer Goliathus Standard Speed, ale pak jsem na supergamer.cz objevil set Deathadder + eXactMatX.
http://www.supergamer.cz/razer-deathadd ... -9779.html
Zatimco proti Goliathus podlozce me zadny argument nenapada, proti eXactMatXu ano.
1) Zajimalo by me, jestli ma nekdo zkusenost primo s tim setem, co jsem poslal. Chtel bych vedet, jestli je v baleni i podlozka pod zapesti (eXactRest).
2) Nekde jsem cetl, ze se podlozka casem podre. To by me asi odradilo od koupe, protoze u textilni podlozky se toto asi nemuze stat.
3) Take jsem se dozvedel, ze je podlozka nekompatabilni s nekterymi mysemi. Co je na tom pravdy?
4) Studi podlozka hodne?
Toto jsou me otazky, predem diky za zodpovezeni.
Jinak podlozku bych samotnou asi nekoupil, ale v tomto setu mi to prijde velmi vyhodne, proto se ptam. Protoze celkove mi pak set vyjde oproti Deathadderu+Goliathus podlozce jen o 50,- drazsi.
Razer Goliathus Standard Speed vs. Razer eXactMatX
- Unnamed
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Ryck
- Začátečník

Re: Razer Goliathus Standard Speed vs. Razer eXactMatX
No, podlozka se casem prodre kazda, ale pokud na ni nebudes nechavat drobky, tak vydrzi
. Podlozka neni nekompatibilni s mysemi, jede v poradku, ale je specialne vyvyjena pro razer DA, takze zde problem neni. V baleni od supergamer neni eXact rest (to me odradilo od koupi). Bohuzel vsak nedokazu hodnotit golihaus, protoze jsem s nim nemel tu cest
. Preji prijemny den... Btw se omlouvam za pozdni odpoved, ale dlouho jsem tuto stranku nenavstivil
George S. Patton: Nechť má Bůh slitování s mými nepřáteli, neboť já je mít nebudu. Žádnej bastard ještě nevyhrál válku tím, že by zemřel pro svojí zemi. Vyhrál ji tak, že donutil jinýho pitomce, aby on zemřel pro tu svou.Veďte mě, následujte mě, nebo mi jděte z cesty.