Žádost o kontrolu logu.neodstranitelna složka-plocha,Rootkit
- Šalis331
- Nováček

-
Re: Žádost o kontrolu logu.neodstranitelna složka-plocha,Rootkit
Ahoj.tak jsem se připojil na jedné z našich poboček.Jinak unlocker jsem zkoušel hned na začátku,vyběhne mi malá tabulka s textem"nebyl nalezen žádny popisovač,přesto vám muže se souborem pomoci".dám odstranit,přejm.,pčesun. a nic..killbox jej na ploše najde,ale při pokusu o jakoukoli akci "File no exist".Pokud dám vyhledávat v killboxu,program se sekne
.Pokud hledam klasicky start-hledat,vložím celý název,vyběhne mi snad všechno co v PC mam i nemám,všechny programy,složky.pokud hledám jen na ploše-najde,ale nejde s ním nic.Odinstaloval jsem icq jestli není problém tam,ale bez šance..Takže zatím díky a jak si pořád říkam "Vydrž Šali vydrž" 
- Šalis331
- Nováček

-
Tak ješte hláška "empty array",v killboxu..jestli to nečemu pomůže 
- jansv
- Mírně pokročilý

-
Nevím, ale jestli Ti ta složka moc nevadí, nechal by jsem to plavat, PC je čistý, takže to nemá žádný zásadní vliv na funkci OS.
- Šalis331
- Nováček

-
Asi nevadí..P.C.funguje lépe než před tím..Každopadně díky moc.Pomohl jsi mi..Šalis..
- jansv
- Mírně pokročilý

-
No tak teoreticky by měla jít odstranit, ale kdž jí nic neblokuje, a ani unlocker si s ní definitivně neporadí... Doopravdy by jsem ji ignoroval. Není zač.
- Šalis331
- Nováček

-
Ahoj,tak jsem našel prográmek kterym ta složka jde odstranit,musí se postupně smazat obsah složky,poté ji samotnou..Něco v ní bylo.. DELINVFILE - http://www.purgeie.com/delinv/ A funguje..Díky ..