GMA 3100-problémy s hrami

Grafické karty s libovolným GPU ostatních firem (např. Xabre, Kyro, Parhelia).

Moderátoři: morke, Walker1134

Odpovědět
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

GMA 3100-problémy s hrami

Příspěvek od LordikCZ »

Ahoj mám s touto kartou problém ve hrách (projevuje se to jakoby snížená dohlednost) v určité vzdálenosti se mi přez obrez objeví jakási černá rovina.Takže blízké obějky ve hrách vidím dobře vzdálenější jsou skovány za tou černou rovinou.Nevíte čím by to mohlo být?Mám win xp profesional service pack 3 a nejnovější ovladače pro tuto kartu.(zkoušel jsme hry crimison skies a dungeon keepr 2) :-D
Obrázek:[img] http://img11.imageshack.us/img11/3100/beznzvudip.jpg [img]
CPU:Athlon64 X2 4200+,MB:Foxconn C51XEM2AA,
GK:BFG 8800GTS GPU:640,Ram:950 2xSeagate 200GB,SATA,4GB ram Transcend 800Mhz,Wather Cooling
RunnerStar
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Re: GMA 3100-problémy s hrami

Příspěvek od RunnerStar »

To mi dělalo v dungeon keeperovy taky, stačí jen vypnout nejakou položku v nastaveni grafiky, ale která to je už si nepamatuji, momentálně jej nainstalován nemám.
LordikCZ
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: GMA 3100-problémy s hrami

Příspěvek od LordikCZ »

RunnerStar píše:To mi dělalo v dungeon keeperovy taky, stačí jen vypnout nejakou položku v nastaveni grafiky, ale která to je už si nepamatuji, momentálně jej nainstalován nemám.
Mno stačí přepnout na software rendering ,ale to není ono radši bych si užil hardwarového renderování :D
CPU:Athlon64 X2 4200+,MB:Foxconn C51XEM2AA,
GK:BFG 8800GTS GPU:640,Ram:950 2xSeagate 200GB,SATA,4GB ram Transcend 800Mhz,Wather Cooling
Odpovědět

Zpět na „Ostatní grafické karty“