Call of Duty: World at War
Moderátor: Baneshee
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
Re: Call of Duty: World at War
Zrovna jsem dohrál singl. Byl opravdu krátkej, ale bohuže si můžu tentokrát říct, ještě že tak.
Hodně jsem se těšil na mise v tichomoří, protože tu od MOH pacific nic takového nebylo. Z těch misí jsem byl zklamanej. Nemastné neslané, a ten závěr jsem čekal trošku v lepším stylu ( byla to jen taková řadová mise ). V misi v zákopech se mě několikrát stalo že mě mě píchnul japončík bajonetem do zad, byť jsem měl za zády několik svých, prostě si ho nikdo nevšímal, nikdo záda nekryl.
Mise za rudou armádu byly dle mě o něco lepší. Dobývání reichstagu byla celkem zábava a byl to konec jak se patří. Mezihra v tanku byla iritující, samej kouř, nešlo poznat odkud co přiletělo. Naštěstí to bylo krátké.
Ještě si to někdy projdu, ale myslím, že singl COD 2 měl lepší atmosféru. Singl je dle mě podprůměrný ( narozdíl od singlu v cod1,2,4) bohužel.
Hodně jsem se těšil na mise v tichomoří, protože tu od MOH pacific nic takového nebylo. Z těch misí jsem byl zklamanej. Nemastné neslané, a ten závěr jsem čekal trošku v lepším stylu ( byla to jen taková řadová mise ). V misi v zákopech se mě několikrát stalo že mě mě píchnul japončík bajonetem do zad, byť jsem měl za zády několik svých, prostě si ho nikdo nevšímal, nikdo záda nekryl.
Mise za rudou armádu byly dle mě o něco lepší. Dobývání reichstagu byla celkem zábava a byl to konec jak se patří. Mezihra v tanku byla iritující, samej kouř, nešlo poznat odkud co přiletělo. Naštěstí to bylo krátké.
Ještě si to někdy projdu, ale myslím, že singl COD 2 měl lepší atmosféru. Singl je dle mě podprůměrný ( narozdíl od singlu v cod1,2,4) bohužel.
- Fenous
- Začátečník

-
Presne tak, po CoD4 velky zklamani, tam se mi singl fakt libil, ta tupost vlastnich vojaku byla neuveritelna, Japoncik s Amikem se o sebe opiraji zady a kazdej strili jinym smerem, Japoncik pochopitelne na me, a podobne, ale MP me docela bavi, mapy jsou rozlehlejsi a pestrejsi nez v CoD4 rekl bych, akorat se malo hraje HC, na Gameparku jsem kolikrat skoncil na TDM sam samotinkej.
- Dex_Holland
- Mírně pokročilý

-
Tak MP mě baví hodně. Mapy se dle mě povedly. Trošku mi ale vadí artilerie, když je mapa plná, tak jsem hodně často ve stunu, což je nepříjemné.
Já hraju klasicky TDM. Zkus HC na trubce ( http://www.game.pb.cz ), tam bývá myslím celkem dost lidí.
Teď jsem rozjel MOHA. Přesto, že jsem MOH vždy považoval za slabej odvárek COD, tak mě airborne od začátku baví mnohem víc ( uvidím jak to bude dál ).
Já hraju klasicky TDM. Zkus HC na trubce ( http://www.game.pb.cz ), tam bývá myslím celkem dost lidí.
Teď jsem rozjel MOHA. Přesto, že jsem MOH vždy považoval za slabej odvárek COD, tak mě airborne od začátku baví mnohem víc ( uvidím jak to bude dál ).
- RomanOn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tak neuveritelnu kravinu som uz dlho nehral. Totalne nechutne naskriptovane ze to svet nevidel. Bola cast misie ze sme niekde dosli kde sa japonci valali na zemi a mali sme si myslet ze su mrtvy a potom naraz svetlica a oni vstali a marovali to do nas. Tak som vyskusal prechcat system ze este ked lezali na zemi tak som ich tam par postrielal samozreme svetlica bum skript zapnuty a oni vstali akoby nic. Takisto misia ked sme mali ist okolo havarovaneho lietadla kde bola pasca s vybusninou,
naschval som isiel co najviac dopredu ale kdezeeeeee, skript ma prdol presne tam kde som podla neho mal byt. Zbrane? Pocul vobec niekto s vyvojarov vystrelit naozajstnu zbran? Schvlane si skuste niekto na youtube dat videa kde sa striela zo zbrani WW2. To v tej hre mi pripadalo ako prdkanie airsoftovky, alebo ako keby tie zbrane mali tlmic. Hruza otras, Zvuk MP40 a Thompsna poznam uz poslepacky ako znie, ale ten zvuk v hre no to je uplne zle...
naschval som isiel co najviac dopredu ale kdezeeeeee, skript ma prdol presne tam kde som podla neho mal byt. Zbrane? Pocul vobec niekto s vyvojarov vystrelit naozajstnu zbran? Schvlane si skuste niekto na youtube dat videa kde sa striela zo zbrani WW2. To v tej hre mi pripadalo ako prdkanie airsoftovky, alebo ako keby tie zbrane mali tlmic. Hruza otras, Zvuk MP40 a Thompsna poznam uz poslepacky ako znie, ale ten zvuk v hre no to je uplne zle...
CPU: AMD Ryzen 5 5600X MB: ASUS TUF Gaming B550-Plus, RAM: 4x8Gb Gskill Trident RGB 3200Mhz, Storage: Samsung 970 EVO Plus 1000GB, GK: EVGA GeForce GTX 1080 FTW Hybrid, Zdroj: Seasonic Gold 650W, Monitor: 27" AOC U2790PQU, OS: Win10/64
- Swat
- Mírně pokročilý

Rychlokvaška no.Teď jdu znova CoD 4 abych si ho vychutnal na 37" televizi a proti CoD 5 je to propastnej rozdíl.V MW jsou ty skripty takový decentní,člověk je postřehne,ale netahá to za oči,ale v pětce je to hrůza.Pětku jsem měl dvakrát rozjetou a zatím jsem jí nedohrál kvůli jiným hrám,prostě mě to nebavilo...Teď jsem naopak rozjel čtyřku a zase to žeru,na jeden zátah jsem došel do Pripjatě,ve čtyřce je pocit z boje mnohem intenzivnější,pětka působí místy až trapně.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
- Rytmus
- Žlutá karta

-
Hele á se ještě sehnat BETA CD key? pro Multiplaeyr ? chtěl bych si ho zahrát a vyzkoušet než koupim plnou verzi nebo jestli by mě ho někdo nedal? Díky
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jestli jeste fungujou servery na beta, tak bych ti ho klidne dal, ale za predpokladu, ze ho najdu 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- Rytmus
- Žlutá karta

-
tak díky mohl bys mě ho poslat potom přes SZ
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
kdyz ho najdu, tak neni problem 
amd 5800x3d, gigabyte x570 aorus pro, gainward rtx 4090 phantom gs, g.skill 64gb 3600mhz ddr4, corsair mp510 1gb, corsair rm750x, fractal design define 7 compact, win11pro 64bit, samsung odyssey oled g8.
- BudyCZ
- Mírně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
mám problém s touto hrou nevěděl by někdo co s tím?
Zapnu hru a jdu na výběr mise a nebo novou hru a vždy se mě to zeptá na jakou obtížnost chci hrát..Vyberu ale hra se nespustí.
Dělá mi to na sestavě
Gigabyte EX58-UD4P
Core i7 920
3x2GB Transcend 1333MHz CL7
Asus HD 4870 Matrix
na druhé sestavě
Asus Rampage Formula
Quad Core Q6600
2x2GB Corsair
HD 4870x2
nemám žádný problém hra jede krásně
Bavil jsem se s kámošem co má taky i7čku a dělá mu to samé.
Patche jsem zkusil všechny a nepomohlo.
Nevíte někdo co s tím?
Zapnu hru a jdu na výběr mise a nebo novou hru a vždy se mě to zeptá na jakou obtížnost chci hrát..Vyberu ale hra se nespustí.
Dělá mi to na sestavě
Gigabyte EX58-UD4P
Core i7 920
3x2GB Transcend 1333MHz CL7
Asus HD 4870 Matrix
na druhé sestavě
Asus Rampage Formula
Quad Core Q6600
2x2GB Corsair
HD 4870x2
nemám žádný problém hra jede krásně
Bavil jsem se s kámošem co má taky i7čku a dělá mu to samé.
Patche jsem zkusil všechny a nepomohlo.
Nevíte někdo co s tím?
Mobo: ASUS B550-EXTREME / CPU: AMD Ryzen™ 9 5900X @ DEFAULT / Cooling: AMD Wraith Prism RGB LED / RAM: G.SKILL 32GB 3600MHz CL17 (2x16GB) / GPU: PowerColor RX 6800XT 16GB @ DEFAULT / HDDs :2x2TB SAMSUNG 980PRO, 2x2TB SAMSUNG SSD = 8TB SSD / PSU:Corsair HX1000i 1000W / CASE: Phanteks Enthoo Evolv X Tempered Glass stříbrná / Panel: 43" ASUS ROG Strix XG438QR 4K UHD HDR
- Ladis1
- Začátečník

-
BudyShine
Mám ten samý problém, nechce se to rozjet. PC Athlon X2 5600+, Gigabyte M 55 - s3, ATI 4830, 4 GB ram. Kamošovi se hra 1 x rozjela, pak už taky ne.
Mám ten samý problém, nechce se to rozjet. PC Athlon X2 5600+, Gigabyte M 55 - s3, ATI 4830, 4 GB ram. Kamošovi se hra 1 x rozjela, pak už taky ne.
- KingTommy
- Začátečník

Treba originál, chlapci. Ak chcete ďalej tak mi napíšte SZ...

CPU: Intel Core 2 Quad Q6600 2,40GHz, OC: 3,60GHz CPU Cooler: Thermalright Ultra-120 eXtreme + Enermax Magma UCMA12 MB: Asus P5Q-E - iP45/ICH10, sc775 GPU: ATi RADEON Sapphire HD4870 1GB, GDDR5, 750/3600MHz, OC: Idle: 100/800MHz, Load: 800/4200MHz GPU Cooler: Scythe SCVMS-1000 Musashi + 2x Gelid Silent 9 RAM: 2x2GB + 2x1GB DDR2 Corsair Twin2X XMS2 DHX 800MHz CL4 HDD: Samsung F1 640GB HD642JJ SATA + HDD Vibration Killer DVD-RW: 2x Samsung SH-S223Q LS, SATA PSU: Corsair HX520 520W Case: Coolermaster Centurion 590 Case Cooler: Front: 2x Noiseblocker BlackSilent XL1 Rev. 3.00 Rear: Enermax Magma UCMA12 Top: 2x Evercool RSF-14 LCD: LCD 22" Samsung SyncMaster T220 Repro: Sony SRS-D211 2.1 Keyboard: Chicony KU-0420 USB Mouse: A4Tech Laser Gamer XL-750BF USB Mouse Pad: A4Tech Gaming X7-800MP Print: Hewlett-Packard Deskjet F2180 OS: Microsoft Windows Vista Home Premium x64 Internet: Antik Plus
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
cus. Mam mensi problem s touhle hrou (spis s patchem).
Po formatu disku sem si ji znova nainstaloval, nahodil CZ, patchnul na 1.2. Chvili jsem ji hral, posleni cca mesic jsem ji ani nepustil. Vcera sem si ji chtel po delsi dobe zahrat, pustim, vyplivlo to nejakou chybovou hlasku s chybejicima souborama.
Tak sem ji chtel odinstalovat, jenze i kdyz Uninstalace probehla, na disku zustaly vsechny soubory. Tak sem hru smazal rucne pres Total Commander, vycistil registry programem a jeste sem rucne nasel a smazal vsechny zaznamy o CoD 5 i o patchi 1.2.
Ted k problemu. Hra se nainstalovala v pohode, ale zadnym zpusobem se mi nedari nainstlaovat patch 1.2. Hlasi, ze uz je v PC nainstalovanej a jestli ho chci nejdriv smazat nebo jen preinstalovat.
Kdyz dam preinstalovat, tak okno zmizi, disk chvili hrabe a potom se nedeje nic, kdyz zvolim nejdriv uninstal, tak to na me hned vyhodi okno, ze patch byl odinstalovanej. Takhle porad dokolecka... uz si s tim fakt nwm rady. V registrech byl o patchi jen jeden zaznam a ten je smazanej. Nevite nekdo co s tim? (Krome formatu/reinstalu Windows)
Po formatu disku sem si ji znova nainstaloval, nahodil CZ, patchnul na 1.2. Chvili jsem ji hral, posleni cca mesic jsem ji ani nepustil. Vcera sem si ji chtel po delsi dobe zahrat, pustim, vyplivlo to nejakou chybovou hlasku s chybejicima souborama.
Tak sem ji chtel odinstalovat, jenze i kdyz Uninstalace probehla, na disku zustaly vsechny soubory. Tak sem hru smazal rucne pres Total Commander, vycistil registry programem a jeste sem rucne nasel a smazal vsechny zaznamy o CoD 5 i o patchi 1.2.
Ted k problemu. Hra se nainstalovala v pohode, ale zadnym zpusobem se mi nedari nainstlaovat patch 1.2. Hlasi, ze uz je v PC nainstalovanej a jestli ho chci nejdriv smazat nebo jen preinstalovat.
Kdyz dam preinstalovat, tak okno zmizi, disk chvili hrabe a potom se nedeje nic, kdyz zvolim nejdriv uninstal, tak to na me hned vyhodi okno, ze patch byl odinstalovanej. Takhle porad dokolecka... uz si s tim fakt nwm rady. V registrech byl o patchi jen jeden zaznam a ten je smazanej. Nevite nekdo co s tim? (Krome formatu/reinstalu Windows)
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Nikdo netusi co s tim?
Home PC:CPU: AMD Ryzen 7950X3D +XPG Levante X 360mm (Corsair AF120 Slim); MB:Asus Prime X670E-PRO Wi-Fi; VGA: Gigabyte RTX4090 Gaming OC@UV; RAM: 2x48GB Kingston Fury Beast RGB 6400 CL32 (1:1); HDDs: Samsung 990PRO 4TB; PSU: Seasonic Prime 750W Titanium; Case: Fractal Design North; LCD:32" ASUS ROG Swift PG32UCDM
- slaava
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nevim jak konkretne v cod5, ale v cod2 a 4 stacilo v registrech najit klic s nazvem version (ci podobne) a dat to treba z hodnoty 1.2 na 1.1. pak by to melo jit nainstalovat bez hlasek typu, ze uz tam ten patch je. ale jak rikam, tohle slo v tech starsich. cod5 jsem hraval jeste kdyz zadnej patch nebyl 
- Vacil
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
No, ta hodnota je tam prave 1.1, nevim proc se to tak brani ty verzi 1.2 
- adamcuk
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
tendle díl se mi líbil ale ve čtyřce je víc věcí jako spouštět se po laně a tak ale jinak je to dost dobrý obzvlášť mise Černé kočky a bonusová mise

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
zdar. mam problem s novym 1.6 patchem. vsechny (nejen nove) mapy se mi skubou pote, co do nich vlezu. po chvilce prestane os hrabat na disk, ale s 1.5 to nedelalo. mate stejny problem? (Q9550,8GB ram,2xraptor raid0,HD5x70
)
- durod
- Středně pokročilý

- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ma tam byt 4ka