Asus F3Q - problem se zvukem

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
pc_master
Nováček
Nováček

Asus F3Q - problem se zvukem

Příspěvek od pc_master »

Dobré ráno,

zdejší fórum považuji za velmi kvalitní, proto jsem se rozhodl popsat podrobně svůj problém s Notebookem Asus F3Q Series. Pracuji v jedné menší PC firmě a reklamaci zprostředkovávám našemu zákazníkovi. Problém se pokaždé projevuje naprosto stejně (ale náhodně)...jedná se o sekající se zvuk viz. ukázka…

Názornou ukázku jsem umístil na YouTube: http://www.youtube.com/watch?v=ECqjXdbsUuE

Servis Asusu tento problém řeší pokaždé jinak:

odesláno poprvé: výměna pevného disku
odesláno podruhé: výměna motherboardu
odesláno potřetí: výměna pevného disku
dnes budu odesílat počtvrté...

Po delší době jsem zjistil, že můžete na NTB pracovat třeba několik hodin. Pak ho vypnout, nechat ho 30min "ležet" a pokud ho zapnete problém se projeví téměř na 100%

Pokaždé uznají závadu, ale opravují jinak :-( Když jsem žádal o vrácení peněz, nebo nový kus odmítli to, s tím, že nešlo o 3x uznanou stejnou vadu...Mě se to však projevovalo pokaždé stejně, jen oni to řeší vždy jinak. Takhle to můžu reklamovat donekonečna.

Windows XP je korektně nainstalovaný, ve správci zařízení není jediný konflikt. Aktualizace od Microsoftu jsou staženy až do SP3. V balení sice bylo jen CD s ovladači na Windows Vista, ale Asus sám na svém webu nabízí ke stažení ovladače pro XP. Navíc je nekorektní instalace vyloučena, jelikož jsme takto prodali jiné dva notebooky, které jsou parametrově naprosto stejné. Tyto tento problém nemají. Používám shodné drivery.

Chtěl bych se zeptat, jestli někdo nemáte podobné zkušenosti (problémy) u Asusu s reklamaci. Popř. jestli mi poradíte, jak "přitlačit" na servis Asusu. Celá věc se táhne už měsíc a jistě si dovedete představit, že zákazník je pěkně nas*raný...

Děkuji za pomoc

Honza
pc_master
Nováček
Nováček

Re: Asus F3Q - problem se zvukem

Příspěvek od pc_master »

Před odesláním jsem se rozhodl udělat ještě jednu kompletní reinstalaci...bohužel problém se opět projevil :-(
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“