dotaz na grafickou kartu od Sony

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

Odpovědět
kopretinka
Nováček
Nováček

dotaz na grafickou kartu od Sony

Příspěvek od kopretinka »

Dobre rano, rada bych se zeptala nejakeho odbornika jaka je graficka karta Ati radeon hd 3430, chci si koupit notebook Sony Vaio vgn-ns21z/s a ten ji ma. Tento notebook se mi velmi libi a splnuje vsechny me parametry az na tu grafickou kartu, kterou mi nikdo nedokaze vysvetlit jaka je. Jeste chci dodat, ze zadne hry nehraju a notebook budu prevazne pouzivat k praci, k psani dale si obcas vypalim nejaky film, pisnicky, take se divam na filmy. Takze bych byla moc rada, kdyby mi nekdo rekl, jestli je ta karta dobra a na co jineho ma karta (krome hrani her) jeste vliv. Moc Vam dekuji a preji hezky den....
fobos
Začátečník
Začátečník

Re: dotaz na grafickou kartu od Sony

Příspěvek od fobos »

Sobo
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Sobo »

Na vyse uvedene pozadavky bude tato karta bohate stacit. Krome her ma videokarta vliv treba na akceleraci HD filmu, aby tak ulehcila procesoru, ale to by HD 3430 snad mela umet.
So, Lone Star, now you see that the Evil will always triumph, because Good is dumb! - Lord Dark Helmet @ Spaceballs
no-X
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od no-X »

Na přehrávání videa. Je víc faktorů, ale z hlediska běžného uživatele jsou nepodstatné. Pokud nechceš hrát hry, bude ti na všechno dostačovat s rezervou.

//ed.: hmm, Sobo byl rychlejší :)

ad ta akcelerace - umí to, má dokonce UVD2
Nejlepší moderátor ve výslužbě
kopretinka
Nováček
Nováček

Příspěvek od kopretinka »

Moc vam dekuji za odpovedi, aspon neco jste mi poradily. Porad se rozhoduji mezi tim Sony Vaio vgn ns21z/s a nebo tim Acer 5930g (ten jsem ale nevidela ve skutecnosti, takze nevim jak dobre se zavira jak kvalitni ma plasty a hlavne jak prakticka a pohodlna je klavesnice, coz ma Sony jak musim uznat opravdu skvelou) a taky jsem videla Asus M50VC (ale take jsem ho nevidela, ale parametry vypadaji dobre)
slax
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slax »

pokud hces kvalitu ber Sony Vaio vgn ns21z/s .. jinak se optej v sekci notebooky..
MOTHERBOARD: ASUS K8N4E-SE soc.754 nForce4 CPU: AMD ATHLON 3200+ Venice 512KB L2 Cache RAM: Kingston PC 3200 1x 512mb CL 3.0 1x 1gb CL 2.5
GK: ATI HD 2600xt MSI CORE:800Mhz MEMORY:700Mhz 256MB DDR3 CASE: COOLERMASTER Elite 331 PSU: REDSTAR LC-B400ATX 400w (upgrade brzo) HDD1: Segate ST3120811AS 120GB HDD2: Segate ST3320620AS 320GB
TV OUT: Leadtek WinFast TV2000XP Global Wifi: TP-LINK TW-WN510G Atheros Monitor: BENQ FP71G+ 17
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“