vypálení windovs na noteboku Acer Aspire 5735Z
Moderátor: Don
- Lakiluk
- Nováček
vypálení windovs na noteboku Acer Aspire 5735Z
Zdravím všechny, kdo tohle čtou. Mám noťas Acer Aspire 5735Z. Při koupi v obchodě nebylo u něho žádné Cd s Windovs. prý se dá vypálit přímo z noťasu. jde to prý jen jednou udělat. Neví náhodou někdo postup?
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: vypálení windovs na noteboku Acer Aspire 5735Z
Najdi si ve start menu eRecovery Management (součást Empowering Technology), to je aplikace, která to udělá ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- aliencz
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Erecovery Management umí vypálit/připravit k vypálení instalační image Windows? Nebo máš namysli zálohování celého systému?
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Měl by umět vypálit tovární zálohu instalace, která je v jednom oddílu na disku...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- KykolkaK
- Nováček
-
podobný problém mám u Toshiby , vypálil jsem si obnovovací DVD systému a když jsem ho přeinstaloval ztratil jsem všechny data.Čili kdybych měl instalašní cd Vista tak mi tam ty data zůstali ale vypálit Windows s této zálohy asi nejde...nevím
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Kdybys měl instalační DVD/CD s Windows a systém přeinstaloval, tak ti data na disku taky nezůstanou... Samotný instalační disk nikdy z těchhle záloh vypálit nejde, ale to ostatně ani nemá smysl, licence je OEM, takže na jinej počítač systém stejně instalovat nesmíš, na druhou stranu záloha obsahuje už všechny ovladače atd., takže je obnova rozhodně rychlejší než přeinstalovávání celýho systému...
- Zivan
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Ja to pochopil tak, ze kdyby mel normalni OEM medium a dal by instalaci bez formatovani disku, tak by napr. o dokumenty neprisel.
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W