Win Vista - problém s připojením k síti a internetu
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- Weightlifter
- Začátečník

-
Win Vista - problém s připojením k síti a internetu
Vyskytl se mi z ničeho nic takový problém, odinstaloval jsem si Norton 360 z PC restartoval a od té doby mi nefunguje připojení k internetu přes IE, nejede mi ICQ a nemůžu se ani podívat do domácí sitě, zajímavé ale je že Google chrome jede normálně jestli náhodou víte co s tím jsem pro každý nápad
navíc diagnostika prošla a system nezjistil žádné problémy
navíc diagnostika prošla a system nezjistil žádné problémy
- Weightlifter
- Začátečník

-
Re: Win Vista - problém s připojením k síti a internetu
No zkoušel jsem nainstalovat Avast a projet to jestli nenajde nějakej vir, ale po restartu systemu už mi nejede ani ten Chrome takže už nejde nic
- Weightlifter
- Začátečník

-
Tak už jsem to opravil, nainstaloval jsem si znova NIS 09, hodil nové licenční číslo a už zase všechno jede
- Lukike
- Začátečník

-
heh to je zaujimave ze okrem nortona ty pri ziadnej inej ochrane PC nejde net ,.. 
Zeby Norton pridaval nejake bugy do systemu??

Zeby Norton pridaval nejake bugy do systemu??
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB
NB Asus F2HF Celeron 1,8Ghz, 80GB HDD RAM 2GB
- N@$ty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Je možné, že to něco přenastavuje a pak to bez toho nejde. Nemám s těmihle balíčky od Symanteku vůbec dobré zkušenosti.
Motherboard: ASUS Maximus II Formula; CPU: Intel Core 2 Quad E6600; Cooling: Zalman CNPS7500; RAM: 2×Corsair XMS2 2048MB DHX;
VGA:Leadtek Winfast PX8800 GTS TD 512MB; HDD: Hitachi 160GB SATAII + WesternDigital 750GB SATAII; DVD: DVD±RW LG SuperMulti GSA-H22L;
PSU: Enermax Liberty 620W DXX; Case: Thermaltake Armor Jr. VC3000BWS; OS: Microsoft Windows Vista Ultimate x64; LCD: DELL UltraSharp 2408wfp
Notebook: IBM ThinkPad R61; Intel Core2Duo T7100; 4GB DDR2; 320GB HDD 7200rpm; nVidia Quadro NVS 140M; 15,4" WSXGA+; Microsoft Windows Vista Business
- aliencz
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tomu říkám "opravil", aneb "jak vytáhnout z lidí peníze"Weightlifter píše:Tak už jsem to opravil, nainstaloval jsem si znova NIS 09, hodil nové licenční číslo a už zase všechno jede
- Lukike
- Začátečník

-
Tak to hej,..pripadne si to mal odinstalovat nejakym programom,ktory vymaze aj kluce v registroch,...
Ja pouzivam Your Unistaler,... spokojnost,..
Ja pouzivam Your Unistaler,... spokojnost,..
NB Acer AS6935G Core 2 duo 2,26Ghz,320GB HDD,RAM 4GB,GeForce 9600 GT 512MB