BSplayer - zpomalené přehrávání
- ipezlar
- Začátečník
BSplayer - zpomalené přehrávání
Ahoj, mám problémy s tímto přehrávačem, který mi doteď fungoval bezvadně, bohužel asi od soboty mám (pouze) s některými filmy problém - přehrávají se zpomaleně, nejhorší na tom je že to jsou filmy na který jsem minulý týden ještě v tomto přehrávači normálně koukal, zkusil jsem nejnovější kodeky i jiný kodeky, přeinstalovat BSplayer, ale pořád nic, v jiným přehrávači filmy jedou v pohodě, neví někdo co s tím? Děkuju
"Život je krásný, né že by byl, ale já ho tak vidím !"
- OndraSter
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: BSplayer - zpomalené přehrávání
Jakou verzi BSPlayeru používáš? Tu starou, bez toho adwaru?
Zkus VLC, IMHO je daleko lepší (ale je potřeba si zvyknout na jiný ovládání, než má BSPlayer).
Zkus VLC, IMHO je daleko lepší (ale je potřeba si zvyknout na jiný ovládání, než má BSPlayer).
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32
Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
- code2
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
VLC prehravac ma hlavne vyhodu v tom, ze je pekelne rychlej i na pomalejsich sestavach, rovnez doporucuju. Idealni na prehravani 1920x videa..
- WoiTa
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
VLC není pekelně rychlej a HD filmy na jednojádrových procesorech si s ním dvakrát nevychutnáš. Asi nejméně náročný je KMPlayer, rovněž používá i svoje kodeky. Velice zajímavá alternativa k VLC a BSplayeru.code2 píše:VLC prehravac ma hlavne vyhodu v tom, ze je pekelne rychlej i na pomalejsich sestavach, rovnez doporucuju. Idealni na prehravani 1920x videa..
- code2
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Dovolim si nesouhlasit, kdysi jsme mel malinkate Sony Vaio, ktere melo procesor Crusoe, a jediny program ktery mne spustil DivX a Xvid playnule byl prave VLC media player a od te doby je to pro mne jednicka