Rainbow Six 3 Raven-shield
Moderátor: Baneshee
- Čila
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Rainbow Six 3 Raven-shield
Ahoj. Hrajete niekto túto hru cez net? Chcel by som nejaké info o hraní cez net. Môžte pripojiť adresy serverov, clanov atď... Ďíky
Athlon XP 2800+ Barton Box, Abit NF7-S rev. 2.0, 2×512MB TwinMos, Sapphire Radeon 9800PRO Atlantis, Maxtor 40GB 7200rpm ATA 133, DVD Rom Toshiba 1712, zdroj 350W Enermax.
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rainbow Six 3 Raven-shield
Hledám, hledám a nacházim 5 let starý thread
Na radu kámoše jsme tuto hru rozjeli (zatím jen single a společné taktizování) a i přes ty leta co má za sebou je to stále pecka
. Avšak - po každé misi hra padne a vyplivně nějaký error (je tam vypsany takt cpu, grafika apod - podle mě nějaka chyba grafiky - dle řádků co tam píšou). Co s tím? Zkoušeli ste to hrát? Mám Visty x64
Další problém je když chci založit multiplayer LAN servu tak to padne při načitani mapy... hra je opatchována, tušim na 1.6 (ten poslední).
Dík za jakoukoliv pomoc - nebo aspon za nazory na hru
Ještě zkusim režim kompatibility, ale pochybuju že se to setká s úspěchem
Na radu kámoše jsme tuto hru rozjeli (zatím jen single a společné taktizování) a i přes ty leta co má za sebou je to stále pecka
Další problém je když chci založit multiplayer LAN servu tak to padne při načitani mapy... hra je opatchována, tušim na 1.6 (ten poslední).
Dík za jakoukoliv pomoc - nebo aspon za nazory na hru
Ještě zkusim režim kompatibility, ale pochybuju že se to setká s úspěchem
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- peterch
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Staci si na hru dat posledny patch a vsetko pojde ok 
Intel i5-3470 + Gelid Tranquillo CPU ver. 2, 8 GB RAM (2x4) Kingston 1600 Mhz, Asus P8H77-M PRO, EVGA GeForce GTX770 Superclocked ACX, Seasonic 520 W S12II, 128 GB SSD Samsung 840 PRO, 500 GB HD Seagate, CM Elite 430, Asus PB 248Q, A4 Tech, Logitech K350
- SpeedyGT
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Dyť pišu že mám patchnutopeterch píše:Staci si na hru dat posledny patch a vsetko pojde ok
Teď to z nepochopitelnych duvodu pada min, tezko rict cim to je...cely je to nejaky nepredvidatelny
AMD Ryzen R7 7700X + AiO Fractal Lumen S36 V2 / ASUS TUF Gaming B650-PLUS / Kingston FURY 2x32GB 5200MHz / Gigabyte RX 7900GRE OC / WD Black SN770 NVMe 1TB / Corsair RM850e (2025) / Fractal Meshify / 3x Samsung Odyssey G5 G50 2560x1440 180Hz
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Me to jak na XP tak x86 vistach blblo, pokud si to vybavuju spravne tak v task manageru jsou to priradil jen jednomu jadru procesoru...
...neco takovyhodle to bylo
...neco takovyhodle to bylo
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W
- Logue
- Začátečník

Caute,
Hram tuto hru a velmi mi vadi ze moji partaci privelmi kiksuju..
Neda sa s tym nieco robit ? napr. znizit obtiaznost
Nejake mody existuju ?
Druha otazka: Ako sa da zmenit farba zameriavaca, lebo ten cerveny(?) dobre nevidim.
Tretia otazka: Kody Alpha, Bravo, Charlie sluzia na presnu koordinaciu mojich tymov ? Vypada to tak ale pre istotu sa pytam naco to tam je.
Stvrta otazka: Prve dva diely Rainbow Six su na tom ako s AI. Je to totalny trapas alebo sa to da hrat na nizsej obtiaznosti aspon ?
Piata otazka: Prve dva diely RS maju tiez jeden prednastaveny plan - lebo planovat sa mi nechce, ked to moji partaci aj tak poseru
Hram tuto hru a velmi mi vadi ze moji partaci privelmi kiksuju..
Neda sa s tym nieco robit ? napr. znizit obtiaznost
Nejake mody existuju ?
Druha otazka: Ako sa da zmenit farba zameriavaca, lebo ten cerveny(?) dobre nevidim.
Tretia otazka: Kody Alpha, Bravo, Charlie sluzia na presnu koordinaciu mojich tymov ? Vypada to tak ale pre istotu sa pytam naco to tam je.
Stvrta otazka: Prve dva diely Rainbow Six su na tom ako s AI. Je to totalny trapas alebo sa to da hrat na nizsej obtiaznosti aspon ?
Piata otazka: Prve dva diely RS maju tiez jeden prednastaveny plan - lebo planovat sa mi nechce, ked to moji partaci aj tak poseru
- BRKO
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
mody sveho casu byly a docela solidni, nemuzu si vzpomenout na ten web, ale pred par lety, co jsem na nej koukal uz byl nefunkcni (stejne jako ke Ghost Recon chjo) 
3. alfa, bravo charlie slouzi ke spousteni naplanovanych akci u kazdeho team, hlavne k nacasovani akci, ktere vsechny teamy provadi dohromady
4. raven shield je imo nejtezsi
3. alfa, bravo charlie slouzi ke spousteni naplanovanych akci u kazdeho team, hlavne k nacasovani akci, ktere vsechny teamy provadi dohromady
4. raven shield je imo nejtezsi
win10: b450, 1600af, 16GB 3200mhz, rx570, 550W
win10: b450, 5700x3d, 32GB 3200mhz, rx 6600, 550W