Prosím o názor
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Prosím o názor
Tvořím e-shop a jde me hlavně o to,aby byl (v rámci možností) co nejpřehlednější a uživatelsky příjemný,prosti aby lidi hned našli to co chtějí.
Aktuálně na něm mám dvě verze menu s kategoriemi,můžete se někdo kouknout a skusit která verze je pro vás přehlednější?
Díky
Aktuálně na něm mám dvě verze menu s kategoriemi,můžete se někdo kouknout a skusit která verze je pro vás přehlednější?
Díky
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Prosím o názor
tak mě to příde celkem fajn až na to že když najedu na nějakej ten produkt tak jak ti vyskoci taky to pekny okynko tak namuj vkus je kolem predmetu moc bileho mista... pricemz mi pri mem rozlisem 1024x768 obcas todle pusobi to ze "zvetseninu" nevidim celou jinak se mi to libi .. 
edit: to ze kdyz rozkliknu jednu kategorie a rozbalej se vsechny to je ucel nebo bug ? protoze to mi ten dojem celkem nahlodalo...
edit: to ze kdyz rozkliknu jednu kategorie a rozbalej se vsechny to je ucel nebo bug ? protoze to mi ten dojem celkem nahlodalo...
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To bílý místo asi neovlivním,musím pracovat s fotkama který mám. Ikdyž něco na tom je,kolem některejch věcí ho je moc.mr.mike píše:tak mě to příde celkem fajn až na to že když najedu na nějakej ten produkt tak jak ti vyskoci taky to pekny okynko tak namuj vkus je kolem predmetu moc bileho mista... pricemz mi pri mem rozlisem 1024x768 obcas todle pusobi to ze "zvetseninu" nevidim celou jinak se mi to libi ..
Kategorie nevím co myslíš,když klepneš na akvaristiku tak by se teraristika neměla rozbalit
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
hmmm to teda nevím ještě prozkouším ale když jsem kliknul na hlodavce otevrelo se vsecko...Red Devil píše:To bílý místo asi neovlivním,musím pracovat s fotkama který mám. Ikdyž něco na tom je,kolem některejch věcí ho je moc.mr.mike píše:tak mě to příde celkem fajn až na to že když najedu na nějakej ten produkt tak jak ti vyskoci taky to pekny okynko tak namuj vkus je kolem predmetu moc bileho mista... pricemz mi pri mem rozlisem 1024x768 obcas todle pusobi to ze "zvetseninu" nevidim celou jinak se mi to libi ..
Kategorie nevím co myslíš,když klepneš na akvaristiku tak by se teraristika neměla rozbalit
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Dej vědět
- Aigor
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mě se kategorie otvírají v pořádku.
Jinak výhrady:
- při (default) vypnutý JS vidím jen prázdný plochy, chtělo by to nějakou cedulku, aby bylo jasný, že si má uživatel zapnout scripty
- jako zákazníkovi mě tam chybí vyhledávání bez ohledu na značku. Tj. chci granule pro velkýho psa, ale musím proklikat všechny značky
Ideální nějakej fitrovač podle parametrů.
Jinak výhrady:
- při (default) vypnutý JS vidím jen prázdný plochy, chtělo by to nějakou cedulku, aby bylo jasný, že si má uživatel zapnout scripty
- jako zákazníkovi mě tam chybí vyhledávání bez ohledu na značku. Tj. chci granule pro velkýho psa, ale musím proklikat všechny značky
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
To bohuzel nepujde,je to open source soft a modulu do nej zase tolik neni
Ale skusim se poptat
Ale skusim se poptat
- mr.mike
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Red Devil
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Asi to jde,ale neznam nikoho kdo by to zmak a ted se snazim plnit zbozim,i to jde pomalu musi se uplne vsechno rucne vypisovatmr.mike píše:a co si ten modul napsat ?uznávám že i já sem na to levej ale tak jde to...