Nazdar, povedlo se vám už někdy urvat na desce ten "kolíček", co drží chladič procesoru?
Mě se to nejspíš dneska povedlo, protože ať hledám jak hledám, nikde tam není
Myslíte, že s tím půjde něco dělat? Nechce se mi měnit celá deska...
Poškození desky socket A
Moderátor: Eddward
- sir Samuel
- Začátečník
-
Poškození desky socket A
Naposledy upravil(a) sir Samuel dne úte 7. dub 2009, 15:38, celkem upraveno 1 x.
- xxsawer
- Začátečník
-
Re: Požkození desky socket A
Nepovedlo ))
Jinak to nepoznas jestli je ulomenej nebo neni???
Na kazdy strane sou dva, takze jestli si urval jenom jeden tak by to jeste mohlo jaks taks drzet na tom jednom...
Jinak to nepoznas jestli je ulomenej nebo neni???
Na kazdy strane sou dva, takze jestli si urval jenom jeden tak by to jeste mohlo jaks taks drzet na tom jednom...
- sir Samuel
- Začátečník
-
Re: Požkození desky socket A
je tam jen jeden, a opravdu se mě ho podařilo ulomit . Je to ta tence červeně zakroužkovaná věc:
http://img6.imageshack.us/img6/3875/800pxsocketa.jpg tu tam teď vůbec nemám
Omlouvám se za gramatickou chybu v názvu tématu, jsem už byl večer dost unavený.
http://img6.imageshack.us/img6/3875/800pxsocketa.jpg tu tam teď vůbec nemám
Omlouvám se za gramatickou chybu v názvu tématu, jsem už byl večer dost unavený.
- laginoo
- Začátečník
Re: Poškození desky socket A
tak pokud ja dobre vidim tak tam neni jeden ale rovnou tri na kazde strane a co ja sem kdysi mival socketA tak se mi chladic upevnoval na vsechny tri z obou stran, takze pokud mas na chladici sponu jen na ten jeden kolicek tak doporucuji bud ji vymenit (tu sponu) nebo koupit chladic ktery bude mit sponu na vsechny tri koliky. pokud ovsem na obrazku neni tva deska tak to potom nevim
MB: TUF B550M+ CPU: Ryzen 5 5600 RAM: Crucial Ballistix 4X8GB DDR4 3200@3733 VGA: XFX RX 6700XT HDD: SSD 970EVO 500GB, HDD WD 4TB AUDIO:Logitech Z-5500 PSU: Focus GX-750W CASE: NZXT Phantom, Mugen Max, Noctua redux
- sir Samuel
- Začátečník
-
Re: Poškození desky socket A
Můj chladič se upevňuje na 1 kolíček na každé straně, a to na ten prostřední. Tu sponu nebo chladič možná zkusím, i když jsem měl s deskou i jiný problém....