Prosím o kritiku stránek
- jansv
- Mírně pokročilý

-
Re: Prosím o kritiku stránek
Nevím to teda jistě, ale myslím, že ne. Avšak mohu to zítra vyzkoušet 
- jansv
- Mírně pokročilý

-
Tak začínám s optimalizací i pro IE. Ale FireFox je na prvním místě, ale samozřejmě aktuální zobrazení v IE je absolutní.
//EDIT: Tak nebude to tak jednoduché, mám problém převést obrázek např. do GIFu se zachováním průhlednosti. Vždycky si to nějak upraví a výsledný obrázek je sice průhledný, ale má špatné barvy... Zkoušeno s Photoshopem, Gimpem, ... Takže zatím musím nechat PNG. Ale nejprve vyřeším to odsunutí textu apod., na obrázky zase dojde řada.
//EDIT: Tak nebude to tak jednoduché, mám problém převést obrázek např. do GIFu se zachováním průhlednosti. Vždycky si to nějak upraví a výsledný obrázek je sice průhledný, ale má špatné barvy... Zkoušeno s Photoshopem, Gimpem, ... Takže zatím musím nechat PNG. Ale nejprve vyřeším to odsunutí textu apod., na obrázky zase dojde řada.
Naposledy upravil(a) jansv dne stř 8. dub 2009, 22:06, celkem upraveno 1 x.
- kakao
- Začátečník

Ještě bych tam dal víc těch vektorových obrázků...takhle to vypadá neuceleně...nějaký do pozadí a do menu,pak z toho bude krásnej web.
- jansv
- Mírně pokročilý

-
Tak jsem stáhl nejnovější verzi IE 8 z netu a podporuje průhlednost PNG
Takže nyní by se stránky měly v pořádku zobrazovat ve všech verzích FireFoxu a IE 8, pro nižší verze IE na tom pracuji.
PS:
Stránky jsou plně validní XHTML 1.1 a CSS 2.1.
Takže nyní by se stránky měly v pořádku zobrazovat ve všech verzích FireFoxu a IE 8, pro nižší verze IE na tom pracuji.
PS:
Stránky jsou plně validní XHTML 1.1 a CSS 2.1.