Mám s RCT 3 takový zvláštní problém... Pokud hraji nějákou dobu, spadne mi celý systém Windows, je to asi takhle: Hraji, v pohodě si hraji hru, z ničeho nic můžu myší pohybovat jen vodorovně, po chvíli se objeví No signal(stejné, jako když počítač vypínám), s počítačem nemohu nic dělat, pouze na bedně restartovat. Sice první kolo jsem náhodou udělal, to byl zázrak - hra mi vydržela celou jednu hodinu! V nastavení hry je i něco o tom, aby si to samo našlo úroveň detailů, samo si to určilo Kvalitní. HW nároky by měly být splněny. Hru i systém Windows XP mám samozřejmě legální. Děkuji za každou radu.
Roller Coaster Tycoon 3
Moderátor: Baneshee
- Nail
- Nováček

-
Roller Coaster Tycoon 3 - sekne se PC po delsim hrani
Zdravím moderátory a kohokoliv, kdo by mi byl ochoten pomoci.
Mám s RCT 3 takový zvláštní problém... Pokud hraji nějákou dobu, spadne mi celý systém Windows, je to asi takhle: Hraji, v pohodě si hraji hru, z ničeho nic můžu myší pohybovat jen vodorovně, po chvíli se objeví No signal(stejné, jako když počítač vypínám), s počítačem nemohu nic dělat, pouze na bedně restartovat. Sice první kolo jsem náhodou udělal, to byl zázrak - hra mi vydržela celou jednu hodinu! V nastavení hry je i něco o tom, aby si to samo našlo úroveň detailů, samo si to určilo Kvalitní. HW nároky by měly být splněny. Hru i systém Windows XP mám samozřejmě legální. Děkuji za každou radu.
- Thellwin
- Administrátor

Re: roller coaster tycoon 3
Jinak se PC chova v jinych aplikacich naprosto stabilne ?
Goldnoob team proud member!
- Nail
- Nováček

-
Re: Roller Coaster Tycoon 3
Ano, u všech jiných aplikací, ať už her nebo ostatních programů se mi tohle nikdy nestalo.
- PzKpfw VI Tiger
- Začátečník

Kdyby v tom nebyla ta myš, tak no signal by odpovidalo na grafarnu. Zkoušel si starší/máš nové ovladače nebo patch na hru?
- Nail
- Nováček

-
Nové ovladače mám, ale patchnout bych to mohl zkusit...
- Nail
- Nováček

-
Možná je to procesorem... Já mám Celeron, ale podle jejich webovek to chce Pentium... Ale mělo by to podporovat snad obojí, ne? Pentium je přece jen "minimální konfigurace"... To je jedno... stejně si plánuju v nejbližší době kupovat nový procesor... Tak zatím...