640GB WD Black

Pevné disky a SSD, optické a výměnné mechaniky, řadiče IDE, SCSI, SATA a jejich nastavení.

Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567

Odpovědět
Mike.Ace
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

640GB WD Black

Příspěvek od Mike.Ace »

Ahoj, mam 640GB disk od WD, serie Black a jednou za cas se mi stane, ze na par vterin mi zacne piskat PC a nelze pres tento pocitac otevrit disky a cely pocitac je sekly (resp system mam na jinym disku tak je to OK, zbytek co se otvira z toho druheho je seklej). Mam pocit, ze ten disk je nejaky divny. SMART je OK. Nesetkal se s tim nekdo?
Intel Core i7 930 @ standard frequency /// ASUS P6X58D Premium /// OCZ Platinum 3*2 GB DD3 RAM Triple Channel + KINGSTON HyperX Savage 3*4GB DDR3 RAM Triple Channel /// Sapphire Radeon 5850 1GB RAM /// SATA III Western Digital Black 1TB 64 MB Cache /// SATA II Western Digital Black 640GB 32MB Cache /// OCZ 600W Power Supply /// Samsung SyncMaster 2232BW /// Windows 10 Home 64bit ///
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: 640GB WD Black

Příspěvek od zombux »

nesetkal ale tohle chování není normální. dej sem screen smartu a uvidíme. setkal jsem se s jiným problémem - při kopírování vysokou rychlostí (cca nad 20MB/s) začne v PC něco pískat a rychlost spadne na o dost nižší hodnotu, ale zatím nevím čím to je, musím se na to podívat. mohlo by to mít stejnou příčinu jako tady - tj s největší pravděpodobností vadný disk, až pak možná deska respektive řadič
ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Disky, mechaniky a řadiče“