Konverze do FLV

Veškerý software týkající se zvuku, videa, fotografie, počítačové grafiky a podobné.
Odpovědět
alisan
Začátečník
Začátečník

Konverze do FLV

Příspěvek od alisan »

Ahoj lidi.
Nevíte někdo, jak dávkově provést konverzi z MPEG2 do FLV a ještě k tomu dotvořit ovládací lištu, kde bude možné si zapnout nižší nebo vyšší kvalitu videa (tedy přepnout mezi dvěma datovými toky)? Díky předem za odpověď. Aleš
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Re: Konverze do FLV

Příspěvek od kocourleo »

Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
alisan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alisan »

Díky za radu, ale jako správný našinec, kterému podáš prst a chce celou ruku bych tě rád poprosil o pidi návod jak z MPEG2 v tomhle programu dostat FLV s ovládacím panelem dole. Snažil jsem, ale nepodařilo se :-(
kocourleo
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od kocourleo »

To nevím, jde to vůbec? Není to řešeno skriptem, který vykreslí lištu a v závislosti na zvolení bitratu na liště spustí jedno nebo druhé video ve formátu flv (předpokládám použití na webové stránce)? Máš nějaké takové video?
Gigabyte GA-MA78G-DS3H, Athlon 64 X2 5050+, 6GB RAM, 2X WD6400AAKS 640GB, integrovaný zvuk i grafika, zdroj SEASONIC S12-550 Energy+, AverTV DVB-T Volar X, Samsung SH-203B, Logitech MX-518
alisan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alisan »

Videí mám cca. 500 hodin na zpracování.
Jinak ano, programátor to umí ošetřit v rámci tvorby webu, ale já se snažím zjistit, zda to jde i jinak.
Jedinou vlaštovkou je zatím AVS, které umí FLV včetně základní ovládací lišty.
Problém je, že když už seženu něco co umí FLV dávkově, tak buď je výsledná kvalita mizerná (a to i při celkem vysokém bitrate), nebo slušná pro rozlišení 640x480, ale 720p z toho díky limitaci datového toku 2000kb/s nedostanu tak aby na to šlo koukat.
Soft co to umí slušně konvertovat a bez omezení datového toku to zas nedokáže dávkově a co si budeme nalhávat, i když to tu smažím na třech strojích, je to opruz na nekonečné prohazování odkud kam.
V reálu je těch 500 hodin cca. 1500 videí a já je z MPEG2 6000kb/s pro rozlišení DV a AVI 15000kb/ pro rozlišení 720p potřebuju konvertovat do FLV pro datové toky 1000, 2000 a 4000.
Tedy při představě jak celkem 4500x prohazuju v příkazové liště konvertoru zdroj a cíl, je mi blbě :-(
Nu, zkusím co umí ten soft co jsi mi postnul, ale dávku jsem tam zatím nikde nenašel.

Jinak, mám tu soft od AVS, Boilsoft, Movavi, Pinnacle a Free Video Converter.
Leč ani jeden neumí to co potřebuju.
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

Opět doporučím výborný program SUPER od eRightSoft-u.

Obrázek

Stačí naházet všechny soubory, vybrat cílovou složku a kliknout na Encode 8-) .

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

A doporučuju tento program šířit dále, je to megaúžasnědobrý program, když potřebuju zkonvertovat video, už ho spouštím.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
alisan
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od alisan »

Tak ten jsem už zkoušel a smazal. Umí toho hodně, ale bohužel ve stejném datovém toku ve srovnání třeba s AVS či obyčejným Free konvertorem podává horší výsledky co do kvality obrazu a také mu ten převod zabere nejvíc času. Pravda, tvrdit to mohu pouze pro konverzi z MPEG2 (DV nebo 720p) do FLV. Nic jiného jsem v něm nezkoušel.
Odpovědět

Zpět na „Audio, video a grafika“