-=World of Warcraft=-

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Re: -=World of Warcraft=-

Příspěvek od Skeeter »

O SWP mi ani nemluvte, asi 1000 wipu na KJ nez lehnul, nepodarilo se nam ho zabit ani po nerfu (nej pokus asi 22%) Ten hajzlik lehnul az ve wotlk. Podle me to byl nejtezsi boss ve hre a ani ted si s jeho obtiznosti maloco poda ruku. Kam se hraba nejakej Malygos, maximalne tak Sarth10 3d by se dal srovnat, ale ani to neni podle me tak tezky jako KJ pred nerfem...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
Vodnik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vodnik »

2Skeeter: počkej na Mimirona, co jsem koukal na taktiku, tak tohle bude opravdu sranda, hlavně v poslední fázi po spojení všech jednotek dohromady :-)
vss Vodnik DrC+ (kp)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Vodnik > mno Ulduar bude spis pro HC raidery a mezi ty uz nepatrim :) Urcite udelame nejakej 10man raid tam, ale nejak to hrotit nebudu. Nemam na to cas a vlastne ani chut odrikat si RL kvuly hre...Ted uz hraju opravdu jako casual :) Ale jo, snad to bude tezsi, i kdyz predpokladam, ze obtiznosti napr. Magtheridona na zacatklu TBC uz tezko neco dosahne :)
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Ulduar bude docela změna, jestli jsem to dobre pochopil tak bude naxx 10 normal/hc, 25normal/hc. Takze to vypada, ze raidovat bude co =)
Skeeter píše:1000 wipu na KJ nez lehnul
Pred nerf KJ byl docela hard, kdyz pouzil urcitou kombinaci spellu bylo to na 99% wipe.
Skeeter píše:obtiznosti napr. Magtheridona na zacatklu TBC uz tezko neco dosahne :)
Mag v1.0 byl nezabitelnej, az pozdejsi verze(v1.x) se dali celkem. v2+ byl pro lumky z OG =)
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

tak vcera se nam konecne podarilo dat immortal na to jake jsme meli nestesti tak nam to konecne vyslo vsechno splneno ceka se jen na ulduar :-D
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

KlaSniC > gz !! Nasi to jeste nedali, ted se pracuje na 6min 10man Malygosovi :) ale co, me uz to nejak nebavi a hraju ted vlastne jen tak pro srandu, delam achiv na 75 peti a to je Vam takovy peklo, ze kam se hrabe nejakej Immortal :D
Matias
Začátečník
Začátečník

FPS

Příspěvek od Matias »

cau all, mam takovej dotaz, na jaky grafice to kdo hrajete, ja ted na 7950gt a s ovladacema primo pro ni mam nekdy pres sto fps a nekdy taky 18 a to me stve, neni tu nekdo se stejnou grafikou? popř jak co nastavit aby hra byla plynula a zaroven abych moc neprisel o detaily?
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Viz. podpis 8800GTS. Ale taky mi fps lita od sekaneho až po absolutně plynulé. Města, hlavně dalaran na tom jsou asi nejhůř. Co ti nejvíc pomůže musíš zkusit. Textury uleví pamětem ale zkus stíny. Zdá se mi, že ty dost žerou.
Matias
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Matias »

Ty stíny pomohli díky.
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

Naši dnes taky dali Immortal :wink: server : Thunderhorn
gilda : Chrocht
:-D :-D
james7
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od james7 »

Tak to jste asi pak chrochtali blahem :mrgreen:
Geeker
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Geeker »

Poslední dobou mám dost problem v Naxxu(25). Hraju 2 hodiny pak mi to hodí DC a celý PC se naprosto zpomalí. Takže je nutné restartovat. Když hraju solo tak není problém hrát celý den bez jediného problému. Mám nový PC E8400, 4Gb RAM, 4850ATI. žádny OC, stabilita 100%. Dělá to naprosto náhodně, Zatím naštěstí ne v průběhu boje s Bossem. Ale třeba těsně po bossovi nebo u trash mobu.
MB: Gigabyte UD3R, CPU:E8400, RAM 2x 2048 A-DATA 1066, GK: Asus Matrix 4850, ZK: SB Audigy + CR Inspire 5300, HDD: Hitachi 250Gb, Samsung 500+640Gb, Hitachi 500Gb Backup, DVD Pioneer 106, CD-RW Teac 552E, Liteon iHAS424 Monitor: Samsung 970p

Obrázek Obrázek
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

winny píše:Naši dnes taky dali Immortal :wink: server : Thunderhorn
gilda : Chrocht
:-D :-D
gz!! byl tam i Hoblajs ? kdyztak ho pozdravuj od bandy z Aszune, on uz bude vedet :)
winny
Nováček
Nováček

Příspěvek od winny »

jj myslim, že tam byl a vyřídím pozdrav :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

My jdem dnes zkoušet Sarthariona 10 3D ...zerg :-D

Protadin + resto shaman (budiž jeho klávesnici země lehká) + 8 DPS

To zas bude goldů za opravy :wink:

EDIT: O Undying a Immortal se ani nijak extra nepokoušíme :) ...nejsme HC guilda a vždy se nějaká tLAMA najde 8)
Skeeter
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Skeeter »

Rajče píše:My jdem dnes zkoušet Sarthariona 10 3D ...zerg :-D

Protadin + resto shaman (budiž jeho klávesnici země lehká) + 8 DPS

To zas bude goldů za opravy :wink:

EDIT: O Undying a Immortal se ani nijak extra nepokoušíme :) ...nejsme HC guilda a vždy se nějaká tLAMA najde 8)
Nechybi Vam nahodou druhej tank ? Nebo neco co bude delat druhyho tanka ? :)
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Skeeter píše: Nechybi Vam nahodou druhej tank ? Nebo neco co bude delat druhyho tanka ? :)
Addy bude chytat DK v DPS specu (tušim, že plánujou Blood), kterej co to půjde pojede do Sartha, pak nabere addy a budiž mu osud milostiv....popř. tam máme ferala...variant je víc...já osobně jsem pesimista, ale jdem si zablbnout :wink: ... je to zerg varianta, tzn. Full DPS do Sartha nonstop...všech osm DPSek by se přes 4,5k mělo dostat...já mám obavu, že to ale bude málo - ideální je ho dát do příletu druhýho draka, ale to předpokládá mnohem větší DPS, než který dáme my, tzn. my si tam dáme horký chvilky i s druhym, ale ten by zase (snad) mohl jít odtáhnout, ihned poté, co přiletí ( viděl jsem video, kde ho feral odtáhne k výlezu z instance, kde se nechá zabít a tím dá raidu cca 15-20 vteřin navíc pro sundání Sartha)...no uvidíme...
KlaSniC
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od KlaSniC »

my jsme to dali caster grupa jeste v old school stylu davno nez prisli rusaci na zerg bosse a tankoval nam to void bez nastrelu coz byla celkem prdel, ale tak nejak hard me to teda neprijde :) jako wipovali jsme 2h ale to diky tomu, ze warlock zapomel respecnout a sem tam byla nejaka chybicka 8-)
zitra oficialne ulduar tam to teprve bude sranda :lol:
Rajče
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Rajče »

Hmm, tak ne...chtělo by to ještě o něco víc DPS...nejlepší pokus byl 15% (cca 490k HP)...ale šlo by to a je to opravdu mnohem jednodušší varianta, než klasicky...

EDIT: zahučel jsem v tom asi za 200g :D

EDIT: nejlepší byli naši fury waři - furt řvali, že musej jet Whirly, když maj potit max DPS a těma pořád nabírali addy i menší draky :lol: a furt lehali :roll:

Muj nej pokus byl za tu minutu 5k DPS, za což se nestydim, ale nechápu enha shamíky, co daj 6k+ :|

EDIT: heh a dnes odpoledne samo Ulduar a wipefest na prvnim bossovi :mrgreen: + resocket několika kamenů, protože nám přidaj parádní věc a místo 26 expertýzy nám bude stačit jen 17 ;-) ...no potěšili mě kluci Blizzarďácký :!:
Revealman
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Revealman »

Teď jsme zkoušeli Emalona25, hned dva raidy z guildy, obojí tak napůl guildovní pug (nikdo nečekal že to nebude pug-able abych pravdu řekl:D) a byl to docela fail, po 5 pokusech jsme to vzdali. Ono by to šlo, ale lidi by okamžitě museli začít zergovat toho adda co měl enrage a to se moc nedělo :/. Příští save to snad prubnem pořádně, každopádně konec free epiků pro pugy. Uvidíme co a jak s Ulduarem :-D.
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“