Nesmazatelná složka
Moderátor: Loki5567
Pravidla fóra
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
Vše okolo nového systému Windows 8 se řeší jen a pouze v PODSEKCI (klik), ostatní se přesouvá nebo zamyká.
- sindelar
- Nováček

-
Nesmazatelná složka
Ahoj lidi! Nedávno jsem reinstaloval XPčka a po instalaci jsem s hrůzou zjistil, že na druhém oddílu disku než je systém se nemůžu dostat do složky plné mých důležitých dokumentů - "Přístup byl odepřen.". Data se mi povedlo zachránit přes GetDataBack, problém je ale v tom, že složka na disku pořád je a nejde smazat. Tváří se že je prázdná, velikost 0b, ale při porovnání obsazené kapacity disku a celkové velikosti všech složek to nesedí - rozdíl nějakých 18GB, stejně jako měla ta složka... má atribut "Jen pro čtení", který nelze změnit. Zkoušel jsem ji smazat v nouzovém režimu, zazálohovat ostatní složky a zformátovat partišnu - nic nepomohlo. Naformátovat přes instalační CD nemůžu, bootování z interní CD-ROMky mého notebooku vyžaduje kreslení spousty křídových symbolů, zapálení svíček a obětování pěti kusů dobytka:(... i pak je výsledek víc než nejistý. Povíte mi někdo co s tím?
- zombux
- Odborník PCT

Re: Nesmazatelná složka
no jde to dost jednoduše - stačí převzít oprávnění k té složce a bude to v cajku.
ignorelist: kremrole a dezoláti
- sindelar
- Nováček

-
Re: Nesmazatelná složka
Jo, to už jsem tady četl v podobných problémech... ale opravdu nevím kde, občas mám pocit že ti co radí používají úplně jiná XPčka:-D mám SP3 Pro
edit: tak jo, zvládl jsem to se strejdou Googlem, měl jsem povolený zjednodušený sdílení... děkuju za radu
edit: tak jo, zvládl jsem to se strejdou Googlem, měl jsem povolený zjednodušený sdílení... děkuju za radu