jj taky u nas vyhral 5:0 EmalonRevealman píše:Teď jsme zkoušeli Emalona25, hned dva raidy z guildy, obojí tak napůl guildovní pug (nikdo nečekal že to nebude pug-able abych pravdu řekl:D) a byl to docela fail, po 5 pokusech jsme to vzdali. Ono by to šlo, ale lidi by okamžitě museli začít zergovat toho adda co měl enrage a to se moc nedělo :/. Příští save to snad prubnem pořádně, každopádně konec free epiků pro pugy. Uvidíme co a jak s Ulduarem .
-=World of Warcraft=-
Moderátor: Baneshee
- winny
- Nováček
-
Re: -=World of Warcraft=-
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Jsem taky z chrochtu )
- Matias
- Začátečník
-
na drkthulu je taky chrocht.Revealman píše:Jsem taky z chrochtu )
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
I kdyby, je to falešnej chrocht
Ale podle armory není
http://eu.wowarmory.com/search.xml?sear ... Tab=guilds
Ale podle armory není
http://eu.wowarmory.com/search.xml?sear ... Tab=guilds
- Rajče
- Mírně pokročilý
Mňo...tak jak
Flame Leviathan po nácviku easy, ne?
Razorscale a Deconstructor taky půjdou (oba jsme měli na cca 30%)...
Dál jsme se nedostali
Flame Leviathan po nácviku easy, ne?
Razorscale a Deconstructor taky půjdou (oba jsme měli na cca 30%)...
Dál jsme se nedostali
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Asi to zas tak tezke nebude kdyz necely den po zprovozneni patche uz padl finalni boss... http://www.ensidia.com/home/news/5.html
127.0.0.1, sweet 127.0.0.1
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Ále prd padlo... Až padne na Hard mod, až padne i Algalon, až padnou všichni na hard mod, pak teprve něco padne... Na Thunderhornu včera večer nešly raid insty, ani AH nešla, dost chabé :/.
Jinak teda gz ensidii, Američani tam mohli o dost dřív.
Jinak teda gz ensidii, Američani tam mohli o dost dřív.
- Skeeter
- Začátečník
hmm tak ja to zatim nechavam zcela v klidu alespon za mesic nebudu nadavat, ze uz nemam co delat a, ze je to vsechno desne easy atp...
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No my jdem zítra Ulduar, dneska další pokusy na VoA bosse. Kdo ví kdy ten Ulduar vyčistíme, kdo ví jestli já vůbec někdy, nejsem zase tak hc, to jenom ty okolnosti teď před 3.1, protože content byl dost easy:).
- Skeeter
- Začátečník
Revealman > mno vzhldem k tomu co dala Ensidia.... rekl bych, ze to zase tak uplnej odvar nebude Ale o trochu tezsi asi ano, diky bohu.....
CPU:Athlon64 3800+ -Venice- ,MB:EPoX 9NPA+,VGA:ATI Sapphire X700,RAM:4x 512Mb DDR400 A-Data,HDD:Maxtor 80Gb,200Gb + WD RE2 500gb
- MYTH
- Začátečník
-
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim, nema tu nekdo moznost sehnat predplacenou kartu levneji nez bezne?Do ted jsem mel moznost je sehnat levneji jenze ted uz to skoncilo a brzy mi vyprsi predplaceni
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
No nejsme žádní HC, spíš takovej pohodovej páteční raidík, dali jsme Leviathana, Razorscala a XT-002 Deconstructora.
Leviathan je easy, dali jsme ho na druhý pokus, ten první failnul jenom proto že tam byl boss na někom kdo nepoužíval to zrychlení vozidla nebo tak něco. Řekl bych že je možná i pugable, určitě by byl pugable s team speakem ale ten pugy většinou nemají (na mezinárodních realmech).
Razorscale byl o něco těžší, ale jak tam zavládl pořádek a tanci si hlídali addy, byla to taky pohoda, složili jsme ho na cca 7. pokus (nevím přesně na kolikátý pokus, armory nejedou a WWS si s tím nějak neporadily).
Deconstructor dělá dost aoe dmg, to se třeba v naxxu nevidělo, i addi jsou trochu problém, healují ho, vybuchují, však víte:D. Taky si moc neumím představit jak bych na hard modu vydržel s manou... Nakonec jsme ho dali, sice s půlkou raidu mrtvou a pár sekundami od enrage ale šel dolů:D (plus Nerf Gravity Bombs achi). Nevím na kolik pokusů ale bylo to hodně.
Celkově je ten Ulduar zajímavý, je tam konečně nějaká výzva.. Jsem spíše odpůrce všech těch vozítek co přišly ve WotLK (snad kromě WG), už jak jsem v Borean Tundře jezdil v tanku tak jsem si říkal že se mi to moc nezdá, ale Leviathan a addi před ním jsou zábava:D. Pokračovat budem v pondělí, Ignis je prý buglý, takže uvidíme co a jak.
BTW osobně doufám že se blizzard nějak srovná a upraví ten mana regen, teď musím chlastat pořád. Nemluvě o tom že teď expím priesta (jak říkám, nejsme HC raideři) a ten přímo závisí na out of combat regenu (Spirit Tap) při solování...
Leviathan je easy, dali jsme ho na druhý pokus, ten první failnul jenom proto že tam byl boss na někom kdo nepoužíval to zrychlení vozidla nebo tak něco. Řekl bych že je možná i pugable, určitě by byl pugable s team speakem ale ten pugy většinou nemají (na mezinárodních realmech).
Razorscale byl o něco těžší, ale jak tam zavládl pořádek a tanci si hlídali addy, byla to taky pohoda, složili jsme ho na cca 7. pokus (nevím přesně na kolikátý pokus, armory nejedou a WWS si s tím nějak neporadily).
Deconstructor dělá dost aoe dmg, to se třeba v naxxu nevidělo, i addi jsou trochu problém, healují ho, vybuchují, však víte:D. Taky si moc neumím představit jak bych na hard modu vydržel s manou... Nakonec jsme ho dali, sice s půlkou raidu mrtvou a pár sekundami od enrage ale šel dolů:D (plus Nerf Gravity Bombs achi). Nevím na kolik pokusů ale bylo to hodně.
Celkově je ten Ulduar zajímavý, je tam konečně nějaká výzva.. Jsem spíše odpůrce všech těch vozítek co přišly ve WotLK (snad kromě WG), už jak jsem v Borean Tundře jezdil v tanku tak jsem si říkal že se mi to moc nezdá, ale Leviathan a addi před ním jsou zábava:D. Pokračovat budem v pondělí, Ignis je prý buglý, takže uvidíme co a jak.
BTW osobně doufám že se blizzard nějak srovná a upraví ten mana regen, teď musím chlastat pořád. Nemluvě o tom že teď expím priesta (jak říkám, nejsme HC raideři) a ten přímo závisí na out of combat regenu (Spirit Tap) při solování...
- Matias
- Začátečník
-
cau, nevim jesltiis koukal na aukro tam byly kolem 600..MYTH píše:Zdravim, nema tu nekdo moznost sehnat predplacenou kartu levneji nez bezne?Do ted jsem mel moznost je sehnat levneji jenze ted uz to skoncilo a brzy mi vyprsi predplaceni
- M4r1hu4n3
- Mírně pokročilý
649,- na aukru?!
Má opravdu smysl kupovat karty když je výrazně levnější platba kreditkou? Teda pokud ti je míň jak 18 a nemáš nikoho kdo by ti to platil tak to tě omlouvá.
Má opravdu smysl kupovat karty když je výrazně levnější platba kreditkou? Teda pokud ti je míň jak 18 a nemáš nikoho kdo by ti to platil tak to tě omlouvá.
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
- Revealman
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Spíš míň jak 15, na založení účtu sice potřebuješ zástupce ale jinak je celý tvůj včetně kreditky se kterou jde platit po netu (mám ČSOB už od 15). Opravdu se to tak vyplatí víc, je to i pohodlnější... Nevidím jediný důvod kupovat game karty, blizz tě fakt neokrade . A na věci jako změna pohlaví, jména nebo transfer postavy kreditku stejně potřebuješ.
- KlaSniC
- Začátečník
tak včera jsem si konecne udelali cas na 10ku ulduar a prijde nam to celkem easy skoncili jsme zatim u thorima jako udelali celkem velky rozdil mezi 25man a 10man, ale ten trash je zajimavy uz se tesim na mimirona zeprej je to pekny orisek tak jsem zvedavy
- Matias
- Začátečník
-
no jestli ma kreditku tak je blbost aby kupoval karty. uz to nebudem resit ze ne?M4r1hu4n3 píše: 649,- na aukru?!
- shanker
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mimir je fajn fight ale 4. faze je prehnana na heal i dmg :/ nicmene ten trash pred tim je taky masakrKlaSniC píše:tak včera jsem si konecne udelali cas na 10ku ulduar a prijde nam to celkem easy skoncili jsme zatim u thorima jako udelali celkem velky rozdil mezi 25man a 10man, ale ten trash je zajimavy uz se tesim na mimirona zeprej je to pekny orisek tak jsem zvedavy
OS: Win. 7 Ultimate 64bit CPU: Intel i5-750 @ 3,6 ghzFAN: Noctua NH-U12P MB:ASUS RoG Maximus Formula IIIGPU: 2x Zotac GTX 470 RAM: Kingston HyperX 8gb 1600mhz DDR3HDD: 6x WD Caviar 500gb + 1TB WD MyBook Essential SOUND: Creative X-Fi XtremeAudio PSU: Coirsair TX 650w LCD:Asus VG236 120Hz,23,6" + 3D vision CASE: SunbeamTEch Samurai M+K G500+G11 Netbook: Asus N10-jc Net:Fiber 100mbit/100mbit
- KlaSniC
- Začátečník
tak progress pokrocil 10man progress Yogg-Sarona vic jsme nestihli a 25man progress General Vezax taky nestihame ) dalsi save se musime polepsit jinak pocity z ulduaru no cekal jsem to vic hc jeste, ze tam jsou hard mody aspon se bude cim bavit
- Rajče
- Mírně pokročilý
Neni to zase tak těžký, jak se chvástali...možná hard mody, ale jinak...
Emeliona 25 už jsem s pugem taky složil...3. pokus - byla to teda dobře složená a vedená parta, ale šel dolu
Emeliona 25 už jsem s pugem taky složil...3. pokus - byla to teda dobře složená a vedená parta, ale šel dolu