Dobrý den všem či ahojky
Moooc prosím zda-li někdo nemáte ovladače nejlépe na win2000 pro Wifi kartu Micronet SP906G, pokud by bylo k mání pro Xp verzi, taky bych byl rád, marně je sháním již několikátý den. Nepodařilo se mi vygooglit nic free, všude samé pofiderní stránky... Moc moc moooc prosím pomozte !!
Předem díky všem za jakou koliv odpověď
INTEL i7 960 (3,2), ASUS P6X58D-E, Gainward GF GTX 470, DDR3-1600 Kingston HyperX GreySeries 2x4GB, S-ATA Seagate 2TB + 640GB, LG + Samsung palírna, zdroj Enermax 750W a case CoolerMaster Dominator 690 KKM
mno jeeelikož to bylo první co mě napadlo, tak jsem tuto možnost již prověřil, výrobce tam udává hromady modelů ale ani jeden typ G, všechny jsou s nějakým dalším písmenem či číslem, má Wifi má přesně na sobě napsáno to co jsem uvedl SP906G, na netu jsem našel jen manuály přesně k tomuto modelu, ale drivery jak si chybí, kdyby třeba někdo měl tu samou kartu a podělil se o drivery, byl bych vděčný
každopádně tobě díky za tvůj čas a pomoc
INTEL i7 960 (3,2), ASUS P6X58D-E, Gainward GF GTX 470, DDR3-1600 Kingston HyperX GreySeries 2x4GB, S-ATA Seagate 2TB + 640GB, LG + Samsung palírna, zdroj Enermax 750W a case CoolerMaster Dominator 690 KKM