Zdravím,
rád bych se poradil ohledně zvukové karty a sluchátek.
Mám objednanou novou desku -- Gigabyte GA-EP45-UD3R s Realtek ALC889A. Má cenu přikoupit Sound Blaster Audigy SE?
Výstup přímo na sluchátka (je to v pohodě?). Bohužel stará dosloužila (Plantronics .Audio 90), proto bych byl vděčný za tip na nákup nových v cenové hladině pod 2000 Kč.
SB Audigy SE? výběr sluchátek
Moderátor: CageJ
- Stnly
- Začátečník

- crashPC
- Mírně pokročilý

Re: SB Audigy SE? výběr sluchátek
Nedám dopustit na Sennheiser PX100. Znějí mi líp než Porty, basujou hloubš, výšky jsou ostřejší, netlačej do hlavy, párkrát jsem je zašláp a přejel kabely křeslem, nesčetněkrát zalehl a držej. Jen molitany už moc nedržej.
Lenovo ideapad 16“, Ryzen 5800H (8C/16T) 16GB DDR4 @ 3200MHz, 1TB M.2 SSD
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
We are not here because we're free, we are here because we're not free...
- Stnly
- Začátečník

Dík za tip.
- Dvorix
- Začátečník

Obecně platí, že koncový prvek - sluchátka dokáží se zvukem zatočit lépe než základní zvukovka.
Doporučím ti Beyerdynamic DT235, poholdné a dobře hrající sluchátka. Pak ještě kdž najdeš za dobrou cenu, tak Sennheiser HD215 (velké circumaurály)
Doporučím ti Beyerdynamic DT235, poholdné a dobře hrající sluchátka. Pak ještě kdž najdeš za dobrou cenu, tak Sennheiser HD215 (velké circumaurály)
- JvtDeSiGn
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Sennheiser PX100 jsou hodně vychvalovaná, ale myslím že zásadnější otázkou bude jaký typ sluchátek chceš, a jestli uzavřené nebo otevřené. Taky je docela důležité co snima hodláš dělat (navenek, na doma), a co bys na nich za styl hudby rád poslouchal.
All I know is that I know nothing. ~Socrates
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM
Intel Pentium II 233 MHz, Nvidia GeForce2 MX 200, 192 MB RAM