Katana 2 + 5000+BE problém

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Mach4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Katana 2 + 5000+BE problém

Příspěvek od Mach4 »

Ahoj,
chtěl jsem se informovat, mám doma katanu 2 + procesor 5000+ BE a desku GA-MA790FX-DS5.
Při hrách se mi teplota cca po 15min vyhoupne nad 80 a v poslední době i ve Win při mírném zatížení CPU. Aktualizoval jsem poslední verzi biosu, problém přetrvává. Chladič sem již několikrát usadil se stříbrnou pastou, vzhledem k tomu že vím že tento, i když údajně výborný chladič, že se velice špatně usazuje.
Při 80 stupních na procesoru je chladič vlažný, takže buď je špatně usazený, nebo je problém v ploše mezi chladičem a CPU a taky mě napadlo, zdali nemůže být vadný samotný hladič, možná heatpipe.
Teplota na procesoru se chová naprosto bez akumulace, takže když snížím zatížení CPU teplota někdy klesne i za 5s o 20stupnů. Pro přehled přikládám LOG z everestu
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
na ww najdete vše o HTPC na jednom místě. Media Center PC
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Katana 2 + 5000+BE problém

Příspěvek od OndraSter »

S boxem to dělalo totéž? Možná je vadné čidlo, já jsem na tom stejně.
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
Mach4
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: Katana 2 + 5000+BE problém

Příspěvek od Mach4 »

box to nemá, k Black Edition se chladič nedává. Ty máš úplně tu samou konfiguraci?
na ww najdete vše o HTPC na jednom místě. Media Center PC
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“