Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/product_doc-1E6DD25A414AE0B0C12574A40052605A.html
PS: vůbec se nevyznám v notebookech tak sry jestli to byla lamská otázka:P
Moderátor: Don

Kód: Vybrat vše
http://www.czechcomputer.cz/product_doc-1E6DD25A414AE0B0C12574A40052605A.html

Don Martinez píše:Další věc je, že ti po roce neustálýho běhu v síti odejde do kytek baterka... Ale jinak se nemáš čeho bát...

Samozřejmě, jenže dost lidí to neděláHolda píše:Není problém jí při připojení do sítě odpojit. I když nevím, jak často bys to dělal a jak by se to líbilo tomu mechanismu, co jí drží.
Já počítal s tím, že laptop budeš vypínatMrSrotak píše:tak aj to nikdy necham rok zapojené:ú to byl jen příklad ja nechávám PC v kuse tak max 4 dny

Tak teď nevím jestli si děláš prdel nebo to myslíš vážně...Don Martinez píše:Další věc je, že ti po roce neustálýho běhu v síti odejde do kytek baterka... Ale jinak se nemáš čeho bát...

hmm takže to znamená, že NTB v síti ale bez baterky nefunguje? ta baterka tam musí byt i když je to v síti?Don Martinez píše:Prdel si nedělám, prostě to tak je - stačí se podívat na návody, jak se o baterku starat, prostě to, že je laptop neustále v síti i s baterkou znamená, že se ty články zahřívají a to jim nedělá dobře - já si takhle po minulejch prázdninách musel koupit baterku novou... Ono to totiž ani nevypadá, baterka se neformátuje a po odpojení furt ukazuje: jo v pohodě zbejvají ještě tři hodiny, ale pak tě docela překvapí, že se po hodině laptop sám od sebe vypne - aspoň to se stalo mně...

Pokud nastavis vysoky vykon, tak to pojede procesor i grafika porad (zbytecne) na plny vykon. Je nejaky duvod to tak mit a nenechat menit vykon podle potreby? Poradne udelany notebook se nemusi nutne prehrivat, ale bude hlucnejsi.KykolkaK píše:chtěl bys se zeptat jestli můžu notebook mít nastavený na vysoký výkon ze třech možných režimů i když to třeba není nutný třeba při sledování filmů, jde mi o to jestli se třeba víc nezahřívá a neničí procesor. díky