Hledám Herní NTB

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Hledám Herní NTB

Příspěvek od MrSrotak »

Jaký je váš rozpočet?
30 000kč

Jakou velikost notebooku preferujete?
d) DTR (náhradu desktopu – 17“ a více)

Preferujete nějaké značky?
Ne....

Co budete na notebooku nejčastěji dělat?
Internet, hudba, filmy a hlavně hry

Budete ho nosit stále s sebou nebo nechávat doma na stole?
Hlavně na stolku, ale taky ho bdu samozřejmě přenášet

Chcete na něm hrát hry? A pokud ano tak jaké?
Ty nejnovější:)

Jak dlouhou výdrž na baterie požadujete?
Aspon 2,5 hodiny.... Hodil by se i odkaz na náhradní baterii abych to zdvojnásobil:)

Jaký operační systém (Windows Vista, XP, Linux, FreeDOS, bez OS)?
Mám rád Xp home ale nebráním se Vistě....

Displej

Preferujete širokoúhlý nebo klasický poměr stran?
Je mi to jedno

Jaké rozlišení by váš laptop měl nabízet?

V tomhle se moc nevyznám.....:P Nechám to na vás

Chcete lesklý nebo matný displej? (Lesklý displej nabízí lepší podání barev, jsou na něm ale vidět odlesky, matný odleskovým neduhem netrpí)
tak asi matný:)

Kvalita zpracování a design

Je pro vás design počítače důležitý? A pokud ano, můžete připsat jaké se vám líbí.
Není důležité

Jak dlouho má laptop vydržet (dokud nebudete kupovat nový)?
Aspon tři roky....

Komponenty
Jakou značku a typ procesoru preferujete?
Intel

Jak velká má být operační paměť?
3-4gb
Jakou značku a typ grafické karty preferujete?
Nvidia(asi 9600GT jestli za můj rozpočet lepší)

Jak velký má být pevný disk?
aspon 300gb

Potřebujete optickou mechaniku? A pokud ano tak jakou?
nějakou combo vypalovačku

Vyžadujete nadstandardní funkce zabezpečení (TPM čip, čtečku otisků prstů)?
Wifi ze vším všudy, otisky prstů, webkamera, čtečku karet čím vc tim líp:)

Máte nějaké speciální požadavky?
Bylo by super, kdyby k NTB byla nějaká herní myš a batoh k němu... ale neni to nejdůležitější:)
Jo a neviděl sem tady žádnou otázku o reproduktorech.... tak by taky bylo super aby tam byly nějaká vestavěné 7.1 nebo 5.1 repráky...

tak dík:)
má mašina:)
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
smoula
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Re: Hledám Herní NTB

Příspěvek od smoula »

Alienware,Dell,Gateway toho je více.Gateway P7811-FX se dá sehnat za slušný peníze(30 tisíc) i s GeForce 9800GTS ale nevím jestli zvládne těch 2 a půl hodiny jak ty uvádíš do podmínek.
PzKpfw VI Tiger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od PzKpfw VI Tiger »

Snad žádný notebook nevydrží 2,5 hodiny. V klidu nebo nějakyho psaní jo, pokud ale začneš hrát, tak kolem hodiny.
CyberDeath
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od CyberDeath »

http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=62523 velmi dlouha vydrz na baterku pri behu na intel grafiku
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58528 trochu pres 30 a s AMD procesorem ale zato s vykonou grafikou
http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=58396 no a tohle splnuje tve pozadavky + 2500,- za Operacni system
Tiger Lake ES 0000 8c/16t 4.7Ghz, Erying H570, 64GB DDR4 3200 CL22 Samsung, Asus A21, SST-ET700-MG, 2TB Faxiang S790
2TB Samsung PM9A1,Asus RTX 3070 Dual OC 8GB 350W mod + EKWB FullCover, All Water Cooled - GPU, CPU, 2x360 rad, ARCTIC P12 PWM
Building - 7945hx+48gb RAM+7800XT , ITX all on Air
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

Hele, ja se v ntb nevyznám ale nedá se dokoupit baterka třeba o velikosti kufříku která by se jen připopjila k NTB?:P
deska:G965M;procesor:PENTIUM 4 3ghz 2MB L2cashe;VGA:Saphire radeon x1650pro ddr3 256mb;ram:4*512 a-data 800MHZ ddr2;hdd::120GB seagate;36Gb SCSI
James.Sniper
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od James.Sniper »

K některým notebookům se dá dokoupit přídavná baterka, ale pochubuji, že ji seženeš k tomu tvému... (k takovým notebookům se většinou nedělají) Ale normálně můžeš koupit náhradní baterku a když ti jedna dojde, tak vypneš notebook, vyměníš baterky a jedeš dál. Není to moc hezké řešení, ale bude asi nejlepší.

Další možnost, je koupit autobaterii a adaptér do auta, pak by ti ten notebook vydržel neskutečně dlouho (24h).
Swarleey
Nováček
Nováček

Příspěvek od Swarleey »

MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

Heh tak to je dobrá haluz:D před 2 měsícema stál pod 20 k před 4 dny stál 27k a tedka 29k... TO je škaredé:)
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

Zdarec nakonec sem se rozhod pro tenhle NTB
http://www.alza.cz/msi-gx620x-270cz-d122593.htm

ale našel sem stejný ale o 2k levnější + myš + brašna... Což se mi zda jako docela menší blbost je v nich nějaký rozdil?(výkon)
http://www.alza.cz/msi-gx620x-061cz-c2d-d126917.htm

btw od kamoša co má gx720 sem slyšel, že má 620 o jeden chladič míň a mluvil o nějaké desce jako chladič, kterou napojiš na ntb a ten ho pak chladí..... můžete mi poradit, který je nej na tenhle NTB?
jo a ještě nahradní baterka/záložní zdroj... tak do 3 tis, který by mi získal co nejvíc energie?:)
dík moc:PP

edit: díval sem se na ten mazaný nápad s autobaterii(asi vtip? či ne):D a myslím, že to neni špatný nápad.... Mohl by mi někdo vysvětlit jak to funguje s těmu MHA HA atd? je to nějaká kapacita ale nevím, jak z toho mám vyčíst jak dlouho to vydrží s jakým spotřebičem
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

nikdo?
MrSrotak
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od MrSrotak »

Zdravím, díval sem se na ofic stránce na gaming ntb a našel sem GT627, který ještě není(skoro) dostupný v ČR (v jednom je ale za 1,5x cenu než v US) Chtěl sem se zeptat, jestli někdo má zkušenosti z amazon.com
http://www.amazon.com/gp/product/B001P5 ... 985&sr=8-3
Je ta cena i s DPH? Když si to nechám poslat z USA jak to posílají nerozbije se to při cestě atd? Jo a kolik by mě stála přeprava, podle toho asi přes 60dolarů co neni zas tak špatné...

Dík
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“