Zdravim, mam problem mam cca 7 CD-R a DVD-R, z kterych se bud vymazala data, jsou prazdna a daji se tam znovu vypalit nova a nebo se vymazala data ale nedaji se vypalit nova.
Mechaniku jsem za celou dobu od posledniho pouziti disku nemenil a jsem si 100%-ntne jisty ze na dannych diskach data byla. (a na kazdem disku je tmavsi kruch, ktery naznacuje, ze na nem jsou vypalena data)
Vsechny disky skladuji na jednom miste a zbytek jich je citelnych, pouze techto nekolik je zcela prazdnych.
Na nektechych diskach byla pro me dulezita data a co me nejvice zarazi je fakt ze jsou nyni prazdna.
Problem: z dvd i cd discu se ztratila vsechna data
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- fatalitycs
- Nováček

-
- Maxtor
- Začátečník

-
Re: Problem: z dvd i cd discu se ztratila vsechna data
Podle me jsi je kdysi vypalil spatne.. rekneme, ze se neco vypalilo, neco treba ne..
Stav, kdy ale plne medium ztrati data a je znovu pripraveno na paleni.. tomu fakt never..
Stav, kdy ale plne medium ztrati data a je znovu pripraveno na paleni.. tomu fakt never..
- fatalitycs
- Nováček

-
Na jednom z tech CD byl i program, ktery jsem si jiz instaloval a po nejake dobe jsem ho musel preinstalovat, ale na dannem CD ted nic neni.
(proste mam ted prazdne CD s napisem Exel
)
(proste mam ted prazdne CD s napisem Exel
- Maxtor
- Začátečník

-
No netvrdim, ze to takhle nejak byt nemuze, ale v tompripade nastavaji pouze tri mozne scenare..
1 - Disk je zmrseny a data proste nevidis.. nejde na nej palit..
2 - Disk je zmrseny a data proste nevidis.. jde na nej palit (urciale ne cela, udavana kapacita.. pouze data, "orezana" o ty puvodne vypalena) -- to by znamenalo, ze jsi disk neuzavrel a zbyva ti jeste volny prostor pro dalsi session..
3 - Disk je zmrseny a data proste nevidis.. nejde na nej palit / nejde s nim delat nic - neuzavrel jsi stopu a mas novou mechaniku, ktera si s praci te predchozi mechaniky nevi rady..
Nic jineho snad ani nastat nemohlo..
1 - Disk je zmrseny a data proste nevidis.. nejde na nej palit..
2 - Disk je zmrseny a data proste nevidis.. jde na nej palit (urciale ne cela, udavana kapacita.. pouze data, "orezana" o ty puvodne vypalena) -- to by znamenalo, ze jsi disk neuzavrel a zbyva ti jeste volny prostor pro dalsi session..
3 - Disk je zmrseny a data proste nevidis.. nejde na nej palit / nejde s nim delat nic - neuzavrel jsi stopu a mas novou mechaniku, ktera si s praci te predchozi mechaniky nevi rady..
Nic jineho snad ani nastat nemohlo..