lcd vycisteni monitoru

Monitory CRT, LCD, plazmové, projektory a další, rady a zkušenosti s nimi.

Moderátor: maXXmilian

Odpovědět
luciasce
Nováček
Nováček

lcd vycisteni monitoru

Příspěvek od luciasce »

Ahoj, mám asi tak trochu kuriózní problém a zajímalo by mě, jestli lze vůbec vyřešit. Za první vrstvu lcd monitoru se dostala malinka muska, neptejte se jak, protože to opravdu nevím, chvilku tam jakoby chodila a pak tam prostě umřela. Někde v střední části, na světlejším povrchu je vidět černá tečka, která mi tam docela vadí :-( nemáte někdo nápad? říkala jsem si, jestli by nemohla nějak poškodit pak významněji obraz, kdyby se neodstranila.
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Re: lcd vycisteni monitoru

Příspěvek od zombux »

poškodit asi ne. opravit by to asi šlo, rozebráním panelu. pokud ovšem to opravdu je muška, to jsem ještě neviděl :mrgreen:
ignorelist: kremrole a dezoláti
luciasce
Nováček
Nováček

Příspěvek od luciasce »

je to muška, přichytala jsem ji při činu, jak si to tam pochoduje a pozorovala jsem ji, nevěděla jsem, jestli ji tam odsud bylo sanci dostat zaživa, radši jsem na to nešahala, abych ji nezamačkla v naději, že se tam odsad dostane, no a nedostala :-(
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

no, asi bych to spíš svěřil nějakému servisu...
ignorelist: kremrole a dezoláti
Jiří Mrázek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Jiří Mrázek »

luciasce píše:je to muška, přichytala jsem ji při činu, jak si to tam pochoduje a pozorovala jsem ji, nevěděla jsem, jestli ji tam odsud bylo sanci dostat zaživa, radši jsem na to nešahala, abych ji nezamačkla v naději, že se tam odsad dostane, no a nedostala :-(

Můžeš to nafotit? :mrgreen:
Trek
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Trek »

Naprosto bezna vec hmyz v monitoru, kolega v praci to mel v notebooku, resilo se to zarucne vymenou celeho displeje.

Ale my mame ruzne rozsirene zarucni podminky, nevim jestli to normalne bude zadara v zaruce.
Odpovědět

Zpět na „Monitory, televizory a projektory“