lcd vycisteni monitoru
Moderátor: maXXmilian
- luciasce
- Nováček

-
lcd vycisteni monitoru
Ahoj, mám asi tak trochu kuriózní problém a zajímalo by mě, jestli lze vůbec vyřešit. Za první vrstvu lcd monitoru se dostala malinka muska, neptejte se jak, protože to opravdu nevím, chvilku tam jakoby chodila a pak tam prostě umřela. Někde v střední části, na světlejším povrchu je vidět černá tečka, která mi tam docela vadí
nemáte někdo nápad? říkala jsem si, jestli by nemohla nějak poškodit pak významněji obraz, kdyby se neodstranila.
- zombux
- Odborník PCT

Re: lcd vycisteni monitoru
poškodit asi ne. opravit by to asi šlo, rozebráním panelu. pokud ovšem to opravdu je muška, to jsem ještě neviděl 
ignorelist: kremrole a dezoláti
- luciasce
- Nováček

-
je to muška, přichytala jsem ji při činu, jak si to tam pochoduje a pozorovala jsem ji, nevěděla jsem, jestli ji tam odsud bylo sanci dostat zaživa, radši jsem na to nešahala, abych ji nezamačkla v naději, že se tam odsad dostane, no a nedostala 
- zombux
- Odborník PCT

no, asi bych to spíš svěřil nějakému servisu...
ignorelist: kremrole a dezoláti
- Jiří Mrázek
- Začátečník

-
luciasce píše:je to muška, přichytala jsem ji při činu, jak si to tam pochoduje a pozorovala jsem ji, nevěděla jsem, jestli ji tam odsud bylo sanci dostat zaživa, radši jsem na to nešahala, abych ji nezamačkla v naději, že se tam odsad dostane, no a nedostala
Můžeš to nafotit?
- Trek
- Začátečník

Naprosto bezna vec hmyz v monitoru, kolega v praci to mel v notebooku, resilo se to zarucne vymenou celeho displeje.
Ale my mame ruzne rozsirene zarucni podminky, nevim jestli to normalne bude zadara v zaruce.
Ale my mame ruzne rozsirene zarucni podminky, nevim jestli to normalne bude zadara v zaruce.