Nejde zvuk z repro u notasu Toshiba equium L30

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
ryandunn
Začátečník
Začátečník

Nejde zvuk z repro u notasu Toshiba equium L30

Příspěvek od ryandunn »

Dobrý den, potřeboval bych píchnout.. Nejde mi zvuk z repráků tohoto notebooku, ale do sluchátek zvuk jde, všechno se tváří uplně normálně, tzv ovladač funguje, všechno je zapnuté, tak nevim... mám asi 2 roky starého notase a po roce mi odešla základka, co mi teda řekli v servise.. tak mi v rámci záruky vyměnili za novou a od té doby mi to dělá tohle... Děkuji mockrát za jakýkoliv rady :oops: ;-)
ryandunn
Začátečník
Začátečník

Re: Nejde zvuk z repro u notasu Toshiba equium L30

Příspěvek od ryandunn »

JInak mám zvukovku Realtek HD, zkoušel jsem i nové ovladače přímo od výrobce a nepomohlo...
OndraSter
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od OndraSter »

ryandunn píše:tak mi v rámci záruky vyměnili za novou a od té doby mi to dělá tohle... Děkuji mockrát za jakýkoliv rady :oops: ;-)
:roll:
Dostatečně jasné, ne? Šup s tím na reklamaci znovu :twisted: .
PC: i5-2500k 4.5GHz/24GB RAM/GTX560 Ti 1GB/>5TB - W7 Prof x64; Microsoft SideWinder X3 notebook: HP 6715b (4GB RAM) - W7 Prof x64;
mobil: Nokia Lumia 800 Cyan, 16GB; tablet: Toshiba Portege M200 (2GB, 64GB SSD, GeForce FX5200) - W7 Prof x32

Nahraďte Arduino výkonnější variantou!
Vývojová prostředí a nástroje | Webové prohlížeče | Seznam freehostingů
ryandunn
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od ryandunn »

No on to byl totiž bráchovo notebook a on tomu nerozuměl tak to nějak neřešil a záruka mezitím vypršela.. nebo se záruka výměnou základní desky prodlužuje?
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“