Chcel by som sa opytat ci ma niekto nejake skusenosti s dokovacou stanicou pre notebook rady dv7 od HP.
Rad by som si kupil dokovaciu stanicu len neviem co od toho mozem cakat. Nikde som sa nedocital cez co sa to zapaja. Oplati sa vobec dokovacia stanica a ak mate skusenosti tak by ste mi mohli poradit aj s nejakym int. obchodom
za vsetky rady velmi pekne dakujem
HP dokovacia stanica
Moderátor: Don
- spasitelko
- Nováček
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: HP dokovacia stanica
Připojuje se přes speciální dokovací konektor - Paviliony ho myslím mají na straně (určitě ho tam měly starší dv6xxx)... Jestli se ti dokovací stanice vyplatí je otázka spíš na tebe - dostaneš hlavně větší nálož portů (snad i smožností připojit k notebooku dva externí displeje) - takže jde o to jestli tohle potřebuješ nebo ne ... Jinak tyhle "speciálnější" věci pro laptopy HP hledej na www.hpmarket.cz - bude to tam ale o něco dražší (nevím jestli máte podobný shop i na Slovensku)...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- spasitelko
- Nováček
Re: HP dokovacia stanica
zaujala ma dokovacia stanica hp xb4 aj ked je dost draha (4.5k)
dakujem za linku
ps: ak by vedel niekto este o tej dok. stanice viac dajte mi vediet ci sa oplati
dakujem za linku
ps: ak by vedel niekto este o tej dok. stanice viac dajte mi vediet ci sa oplati